To Fiat Ducato καλύτερη βάση για αυτοκινούμενο

To Fiat Ducato καλύτερη βάση για αυτοκινούμενο

Συνεχίζει το σερί των διεθνών διακρίσεων το Ducato της Fiat Professional, καθώς κέρδισε τον τίτλο «Καλύτερη βάση για αυτοκινούμενο» του γερμανικού περιοδικού «Promobil», για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά. Το Ducato συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των αναγνωστών του εν λόγω περιοδικού, που αποτελεί εδώ και 25 χρόνια σημείο αναφοράς στον Τύπο της χώρας, αναφορικά με τα οχήματα […]

Συνεχίζει το σερί των διεθνών διακρίσεων το Ducato της Fiat Professional, καθώς κέρδισε τον τίτλο «Καλύτερη βάση για αυτοκινούμενο» του γερμανικού περιοδικού «Promobil», για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά.

Το Ducato συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των αναγνωστών του εν λόγω περιοδικού, που αποτελεί εδώ και 25 χρόνια σημείο αναφοράς στον Τύπο της χώρας, αναφορικά με τα οχήματα ελεύθερου χρόνου.

Το Ducato, με ιστορία 36 χρόνων, παράγεται στο Val di Sangro της Ιταλίας, στο μεγαλύτερο εργοστάσιο ελαφρών επαγγελματικών της Ευρώπης, βραβευμένο με τον τίτλο «World Class Manufacturing Silver Level».

Κατασκευάζεται σε περισσότερες από 10.000 παραλλαγές, διατίθεται σε περισσότερες από 80 χώρες και αποτελεί ένα μοντέλο σημείο αναφοράς για την κατηγορία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ