Ράπτορς – Μπακς 131-127

Ράπτορς – Μπακς 131-127

Σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, οι Τορόντο Ράπτορς νίκησαν τους Μιλγουόκι Μπακς με 131-127, χάρη στην εξωπραγματική εμφάνιση του Ντε Ρόζαν, ο οποίος βγήκε νικητής στην μονομαχία με τον φοβερό Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με το αριστερό μπήκαν στο 2018 οι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς ηττήθηκαν εκτός έδρας από τους Ράπτορς με 131-127 στην παράταση.

Σε μια ματσάρα που είχε τρομερό ρυθμό, πλούσιο θέαμα και πολλές εναλλαγές στο σκορ το Τορόντο πήρε μια πολύ σημαντική νίκη και παρέμεινε σε τροχιά για την πρώτη θέση της Ανατολής, αφού βελτίωσε το ρεκόρ του σε 25-10. Αντίθετα η παρέα του Γιάννη έπεσε στο 19-16, όμως παραμένει ακόμα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, όλα άρχιζαν και ξεκινούσαν από τους δύο σούπερσταρ των ομάδων. Τον ΝτεΜάρ Ντε Ρόζαν και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο πρώτος είχα πολλά κέφια και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή, αφού ήταν αυτός που έδωσε ρυθμό στο ματς. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ’όλη τη διάρκεια του, οδηγήθηκε στην παράταση, όμως στο έξτρα πεντάλεπτο οι Ράπτορς ήταν πιο εύστοχοι και πιο ψύχραιμοι, χάρη κυρίως στον αφηνιασμένο Ντε Ρόζαν.

Συγκεκριμένα, ο Ντε Ρόζαν ήταν πρώτος σκόρερ του ματς, πραγματοποιώντας ασύλληπτη εμφάνιση και ρεκόρ καριέρας, καθώς πέτυχε 52 πόντους. Από κοντά τον ακολούθησε ο διόσκουρος του στο Τορόντο, Κάιλ Λάουρι με 26 πόντους, ενώ 11 πέτυχε ο τρίτος της παρέας Σερτζ Ιμπάκα.

Για τους Μπακς ο Greek Freak άγγιξε το triple-double με 26 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ εξαιρετικός ήταν κι ο Έρικ Μπλέντσο με 29 πόντους και 7 ριμπάουντ. Επίσης, 18 πόντους σημείωσε ο Μίντλετον και 16 ο Μέικερ.

https://www.youtube.com/watch?v=V4oOqGu1mj4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ