Θάντερ – Μπακς 95-97

Θάντερ – Μπακς 95-97

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με καλάθι του 0,9'' πριν το τέλος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στους Θάντερ, αλλά κακώς μέτρησε, διότι είχε πατήσει γραμμή!

Τεράστια νίκη για τους Μιλγουόκι Μπακς μέσα στην Οκλαχόμα επί των Θάντερ με 97-95. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με δικό του καλάθι 9 δέκατα πριν την κόρνα της λήξης. Όμως, οι γηπεδούχοι είχαν έντονες διαμαρτυρίες και όπως φάνηκε είχαν δίκιο…

Συγκεκριμένα, όταν ο Αντετοκούνμπο έκανε την προσπάθειά του για καλάθι, πάτησε την τελική γραμμή, με τον διαιτητή που ήταν ακριβώς δίπλα στη φάση να μην βλέπει τίποτα. Μάλιστα, οι διαιτητές δεν τσέκαραν τη φάση μέσω του instant replay παρά τα παράπονα των Θάντερ! Έτσι, το καλάθι μέτρησε κανονικά και οι Μπακς απέδρασαν με το διπλό από το Chesapeake Energy Arena.

Δείτε την επίμαχη φάση:

https://twitter.com/UpTheThunder/status/946944687918714880

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλο το ματς κι έφτασαν τη διαφορά ως τους 20 πόντους. Αλλά στο τελευταίο δωδεκάλεπτο οι Θάντερ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια και παραλίγο να το ανατρέψουν κιόλας.

Ο Greek Freak ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του πετυχαίνοντας 23 πόντους και πήρε 12 ριμπάουντ σημειώνοντας double – double. Τον ακολούθησαν οι Μίντλετον με 20 πόντους και Χένσον με 18.

Για τους ηττημένους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ουέστμπρουκ ο οποίος έκανε ματσάρα με 40 πόντους, 14 ριμπάουντ και 9 ασίστ, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Τα δωδεκάλεπτα: 18-38, 44-58, 67-73, 95-97

https://www.youtube.com/watch?time_continue=579&v=w-BSPoT9iKE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ