Λος Άντζελες Κλίπερς – Ουάσιγκτον Γουίζαρντς 113-112

Λος Άντζελες Κλίπερς – Ουάσιγκτον Γουίζαρντς 113-112

Οι Κλίπερς ήταν καλύτεροι, όμως οι Γουίζαρντς με αντεπίθεση διαρκείας παραλίγο να πάρουν τη νίκη. Χρειάστηκε ένα clutc τρίποντο του Γουίλιαμς για να νικήσουν οι γηπεδούχοι με 113-112.

Απίστευτο ματς ανάμεσα σε Λος Άντζελες Κλίπερς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο Staples Center. Οι γηπεδούχοι είχαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης το πάνω χέρι και έδειχναν πως θα πάρουν τη νίκη χωρίς παρατράγουδα.

Όμως οι Μάγοι έκαναν ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ και κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι στ τελευταία 5 λεπτά και οι Κλίπερς έφτασαν να χάνουν (107-103) με 80» να απομένουν στην αναμέτρηση.

Χρειάστηκαν μερικά μεγάλα καλάθια αλλά κυρίως το clutch τρίποντο του Λου Γουίλιαμς στα 1.2’’ για να δώσει το προβάδισμα ξανά στους Κλίπερς. Οι Γουίζαρντς είχαν ευκαιρία για ένα τελευταίο σουτ με τον Μπράντλεϊ Μπιλ να αστοχεί και κάπως έτσι οι Κλίπερς πανηγύρισαν την 9η νίκη της σεζόν.

Πρωταγωνιστές στην 9η νίκη των Κλίπερς ήταν οι Ρίβερς (16π), Γκαλινάρι (25π) και ο Λου Γουίλιαμς που ξεκίνησε από τον πάγκο και σκόραρε 35 πόντους και 8 ασίστ! Την ίδια ώρα για τους Μάγους που άγγιξαν τη νίκη, ξεχώρισε το δίδυμο Μπιλ (25π) και Πόρτερ (25π/11 ριμπ) αλλά και ο παγκίτης Σκοτ (22π/8 ριμπ).

Το νικητήριο καλάθι του Γουίλιαμς

Και την απίστευτη εξέλιξη των τελευταίων λεπτών

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ