Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαι στο επίπεδο του Λεμπρόν» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαι στο επίπεδο του Λεμπρόν» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά το ματς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και εκθείασε τον Λεμπρόν Τζέιμς, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν βρίσκεται ακόμα στο επίπεδό του «Βασιλιά». Σύμφωνα με τον Έλληνα σταρ του Μιλγουόκι, ο Λεμπρόν είναι από τους κορυφαίους ολων των εποχών στο ΝΒΑ, ενώ ανέφερε πως το να τον μαρκάρεις […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά το ματς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και εκθείασε τον Λεμπρόν Τζέιμς, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν βρίσκεται ακόμα στο επίπεδό του «Βασιλιά».

Σύμφωνα με τον Έλληνα σταρ του Μιλγουόκι, ο Λεμπρόν είναι από τους κορυφαίους ολων των εποχών στο ΝΒΑ, ενώ ανέφερε πως το να τον μαρκάρεις είναι πολύ δύσκολο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη:

Για τον ΛεΜπρόν: «Δεν βρίσκομαι ακόμα στο επίπεδο του Λεμπρόν. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας και ένας εκ των κορυφαίων που έχει παίξει ποτέ. Δεν το σκέφτομαι, παρά μόνο πως θα γίνω καλύτερος για την ομάδα μου. Είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις»

Για το ματς: «Τους δώσαμε πολλά σουτ και με τέτοια ομάδα. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση. Ήταν απογοητευτικό αλλά έχουμε και συνέχεια αύριο με το Πόρτλαντ που είναι σπουδαία ομάδα. Να παίξουμε σκληρά και να πάρουμε τη νίκη. Οι Καβς είναι σπουδαία ομάδα, ίσως η καλύτερη στην ανατολή. Θέλουμε ακόμα αρκετά βήματα να κάνουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα τους αντιμετωπίσουμε να είμαστε καλύτεροι και να τους κερδίσουμε. Προσπαθώ να δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου, αλλά έχασα αρκετές πάσες και πρέπει να το βελτιώσω αυτό».

https://twitter.com/Bucks/status/921572032952770560

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ