«Ματσάρες» σε Μινεσότα και Μπρούκλιν, εύκολη νίκη οι Χόρνετς! (vids)

«Ματσάρες» σε Μινεσότα και Μπρούκλιν, εύκολη νίκη οι Χόρνετς! (vids)

Ο Μπρούκλιν Νετς σε ένα τρομερό παιχνίδι, κέρδισαν τους Μάτζικ με 126-121 και πήραν την πρώτη τους νίκη, ενώ σε ένα ματς με όμορφο φινάλε οι Τίμπεργουλβς επικράτησαν των Τζαζ με 100-97. Εύκολα κέρδισαν οι Χόρνετς τους Χόκς στο ντεμπούτο του Ντόρσεϊ με 109-91. Mπρούκλιν Νέτς-Ορλάντο Μάτζικ 126-121 Στο πιο ωραίο παιχνίδι μεχρι τώρα στο […]

Ο Μπρούκλιν Νετς σε ένα τρομερό παιχνίδι, κέρδισαν τους Μάτζικ με 126-121 και πήραν την πρώτη τους νίκη, ενώ σε ένα ματς με όμορφο φινάλε οι Τίμπεργουλβς επικράτησαν των Τζαζ με 100-97. Εύκολα κέρδισαν οι Χόρνετς τους Χόκς στο ντεμπούτο του Ντόρσεϊ με 109-91.

Mπρούκλιν Νέτς-Ορλάντο Μάτζικ 126-121

Στο πιο ωραίο παιχνίδι μεχρι τώρα στο ΝΒΑ, οι Νετς επικράτησαν με 126-121 των Ορλάντο Μάτζικ στο Μπρούκλιν. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, μεγάλο σκορ και καμία από τις δύο ομάδες δε κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ.

Το Μπρούκλιν όμως ήταν πιο εύστοχο στο τέλος και επικράτησε παίρνοντας έτσι την πρώτη νίκη για φέτος.  Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, ήταν ο Κάρολ με 17 πόντους, όσους και ο Μπούκερ.

Ενώ κορυφαίος των Μάτζικ (πιθανόν και του γηπέδου) ήταν ο Νίκολα Βούτσεβιτς που σταμάτησε στους 41 πόντους, ενώ ο Φουρνιέ, ακολούθησε με 21 πόντους.

Μινεσότα Τιμπεργλουλβς-Γιούτα Τζαζ 100-97

Σε μία άλλη «ματσάρα» από τα χθεσινά παιχνίδια, οι Τίμπεργουλβς κέρδισαν τους Γιούτα Τζάζ με 100-97 στη Μινεσότα.

Οι «λύκοι» πήραν το πρώτο τους ματς για φέτος, σε ένα παιχνίδι που είχε μέχρι τέλους πολύ αγωνία. Τελικά όμως η Μινεσότα ήταν πιο ψύχραιμη και εύστοχη και επικράτησε των «Μορμόνων».

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αλλά και στην αναμέτρηση, ήταν ο Ουίγγινς με 21 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Τάουνς με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους Τζαζ, πρώτος σκόρερ ήταν ο Χουντ με 20 πόντους.

Σάρλοτ Χόρνετς-Ατλάντα Χοκς -109-91

Το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ έκανε ο Ντόρσει στην ήττα των Χοκς στην έδρα των Χόρνετς με 109-91.

Η ομάδα της Σάρλοτ κέρδισε πολύ ευκολα τους Χοκς με 109-91, όμως το παιχνίδι θα μείνει για πάντα στο μυαλό του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Έλληνας άσος, έπαιξε δύο λεπτά κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ, παίρνοντας 1 ριμπάουντ, ενώ έμεινε στους 0 πόντους με 0/2 τρίποντα.

Πρώτος σκόρερ για τους Χόρνετς ήταν ο Καμίνσκι με 21 πόντους (6 ρ.), όμως  ο Χάουαρντ με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ ήταν φανταστικός.  Για την Ατλάντα ξεχώρισε ο Σρέντερ με 25 πόντους και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ