Αντετοκούνμπο : «Πρέπει να είμαι προσεκτικός με το γόνατό μου»

Αντετοκούνμπο : «Πρέπει να είμαι προσεκτικός με το γόνατό μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση των Μπακς κόντρα στους Σανς, λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο και όπως δήλωσε θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στη συνέχεια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες στο ΝΒΑ, κυνηγάει το βραβείο του MVP, όμως μια ενόχληση στο γόνατο θα τον αφήσει λίγο πίσω.

Ο σταρ του Μιλγουόκι δεν έπαιξε στο παιχνίδι με τους Σανς για να ξεκουραστεί και σύμφωνα με όσα είπε μετά τον αγώνα θα πρέπει να προσέχει περισσότερο το γόνατό του.

Επίσης ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως ίσως είναι και θέμα αυτοπεποίθησης, ενώ ξεκαθάρισε πως θα κάνει κάποιες θεραπείες και ενδυνάμωση για να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

«Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός με το γόνατό μου για να μην του προκαλέσω κάποια ζημιά. Η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να είμαι προσεκτικός», ανέφερε σχετικά με το πρόβλημα ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος στη συνέχεια είπε:

«Νιώθω πως πρέπει να ξεκουραστώ λίγο και να κάνω κάποιες θεραπείες. Να προπονηθώ και να σηκώσω μερικά βάρη. Να δυναμώσω για να ανέβει η αυτοπεποίθησή μου. Μερικές φορές είναι και θέμα αυτοπεποίθησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ