«Επίσκεψη» Μπαντενχόλζερ στην Ελλάδα για χάρη του Giannis

«Επίσκεψη» Μπαντενχόλζερ στην Ελλάδα για χάρη του Giannis

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί ο νέος προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπαντενχόλζερ, ο οποίος θα συναντηθεί εκ νέου με τον σταρ της ομάδας, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά από μια πολύ γεμάτη και απαιτητική σεζόν στο ΝΒΑ, απολαμβάνει το διάστημα των διακοπών του στην Ελλάδα, μαζί με την οικογένεια του. Στα μέρη μας αναμένεται να βρεθεί για λίγες μέρες και ο νέος προπονητής του στους Μπακς Μάικ Μπαντενχόλζερ.

Ο 48χρονος, πρώην προπονητής των Ατλάντα Χοκς, θέλει να χτίσει ια καλή σχέση με τον σταρ της ομάδας του, ώστε να οδηγήσουν μαζί τους Μπακς σε μια ακόμα καλύτερη από την περσινή, χρονιά, με ηγέτη προφανώς τον Greek Freak.

Ο Αντετοκούνμπο φαίνεται να εκτιμά τον νέο προπονητή του, λέγοντας σχετικά:

«Ξέρω ότι είναι σπουδαίος προπονητής. Ήταν καλύτερος προπονητής της χρονιάς το 2015. Είχαμε ωραία συζήτηση για το πλάνο της ομάδας, αλλά και το πώς θα με χρησιμοποιήσει τη νέα σεζόν. Πως θα βοηθήσει την ομάδα. Είχα κάποιες… δύσκολες ερωτήσεις για εκείνον. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω υπό τις οδηγίες του.

Σημαίνει πολλά για εμάς. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις, αυτό το κάνει το front office. Είχαμε μια πολύ ωραία κουβέντα και θα δούμε τη νέα σεζόν πώς θα πορευτούμε».

Από μεριάς του ο Μπαντενχόλζερ, δεν σταματάει να τονίζει το πόσο σημαντικός είναι για τα Ελάφια ο Αντετοκούνμπο:

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε παίκτες όπως τον Γιάννη, οι οποίοι θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε. Αυτοί οι παίκτες είναι η βάση για τους τίτλους. Αναμφίβολα ο Γιάννης είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Μιλήσαμε ήδη και άμεσα θα γνωριστούμε ακόμα καλύτερα.

Είναι μόλις 23 ετών, αλλά έχει σημαντική αντίληψη ως προς το άθλημα. Θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Όταν χτίζεις μια ομάδα, το σημαντικότερο είναι να συνδέονται οι παίκτες στο παρκέ, οι άνθρωποι στο προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση, όλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ