Ντόντσιτς : «Ονειρευόμουν από μικρό παιδί το ΝΒΑ»

Ντόντσιτς : «Ονειρευόμουν από μικρό παιδί το ΝΒΑ»

Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε για την επιλογή των Μάβερικς να τον εντάξουν στο ρόστερ τους και τόνισε πως αποτελούσε παιδικό του όνειρο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Ο Λούκα Ντόντσιτς επιλέχθηκε στο Νο 3 του ντραφτ από την Ατλάντα, όμως δόθηκε ανταλλαγή στους Ντάλας Μάβερικς. Ο νέος συμπαίκτης του Ντιρκ Νοβίτσκι, μίλησε για την ανταλλαγή του και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Μαβς δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος, ενώ τόνισε πως έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα.

«Είχα μιλήσει αρκετά με τους ανθρώπους του Ντάλας. Με ήθελαν πραγματικά και είμαι χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της ομάδας. Ήταν πάρα πολύ καλοί μαζί μου και αναπτύξαμε μία όμορφη σχέση. Είναι υπέροχο που πλέον είμαι παίκτης ΝΒΑ, πέρασα την πιο χαρούμενη εβδομάδα της ζωής μου γιατί από μικρό παιδί ονειρευόμουν πάντα να μπω στο ΝΒΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στη διαδικασία και είμαι μέλος των Μάβερικς», ανέφερε αρχικά ο πρώην πλέον άσος της Ρεάλ, που χαρακτήρισε τον Νοβίτσκι ως έναν «θρύλος, μοναδικός παίκτης».

Όσο για το αν θα είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει σε ένα πρωτάθλημα με διαφορετικές απαιτήσεις από αυτό της Ισπανίας και της Ευρωλίγκας, απάντησε:

«Είμαι επαγγελματίας από όταν ήμουν 15 ετών. Έχω παίξει απέναντι σε μεγάλα ονόματα της Ευρωλίγκας και σε πρώην παίκτες του ΝΒΑ. Είχα τέσσερις ή πέντε παίκτες στην ομάδα μου που είχαν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και μου μιλούσαν πολύ για την λίγκα και νομίζω ότι είμαι προετοιμασμένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ