Ο Γιάννης «διώχνει» δύο συμπαίκτες του!

Ο Γιάννης «διώχνει» δύο συμπαίκτες του!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς. Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης τους, ο άνθρωπος γύρω από τον οποίον κινούνται τα πάντα στην ομάδα. Στο παρκέ και πολλές φορές κι έξω από αυτό. Δηλαδή, ως κομβικός παίκτης που είναι, η γνώμη του έχει αξία για τα στελέχη των Μπακς, τα οποία δεν διστάζουν να […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς. Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης τους, ο άνθρωπος γύρω από τον οποίον κινούνται τα πάντα στην ομάδα. Στο παρκέ και πολλές φορές κι έξω από αυτό.

Δηλαδή, ως κομβικός παίκτης που είναι, η γνώμη του έχει αξία για τα στελέχη των Μπακς, τα οποία δεν διστάζουν να τη λαμβάνουν υπόψη τους, όταν χρειάζεται. Για παράδειγμα, πριν προσλάβουν τον Μάικ Μπαντενχόλτζερ για τη θέση του προπονητή, του κανόνισαν ένα πρωινό με τον Γιάννη (και τον Κρις Μίντλετον), προκειμένου να πάρουν και τη δική του άποψη πριν κλείσουν το deal.

Κι απ’ ό,τι φαίνεται αυτού του είδους η συνεργασία επεκτείνεται και σε θέματα παικτών. Όπως υποστηρίζει ο Κρις Σέρινταν, ρεπόρτερ με μεγάλη εμπειρία στα θέματα του ΝΒΑ, οι Μπακς σκέφτονται σοβαρά να παραχωρήσουν με ανταλλαγή αυτό το καλοκαίρι δύο παίκτες, που έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα. Τους Έρικ Μπλέντσο και Τζαμπάρι Πάρκερ. Ο λόγος; Δεν αρέσει στον Αντετοκούνμπο να παίζει μαζί τους!

Έτσι, ορθά και κοφτά. Βεβαίως δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Ποιο πρόβλημα ακριβώς έχει ο Γιάννης με τους δύο συμπαίκτες του και δεν τους θέλει. Όμως αφήνει να εννοηθεί ότι οι Μπακς θα προσπαθήσουν να του κάνουν το χατίρι και να τους δώσουν, ίσως ακόμα και για να διεκδικήσουν τον Κάουι Λέοναρντ από τους Σπερς! Αν και, όπως σπεύδει α προσθέσει, ο Γκρεγκ Πόποβιτς μάλλον δεν θα ήθελε να πάρει παίκτες σαν τον Μπλέντσο και τον Πάρκερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ