Κώστας Αντετοκούνμπο : Πανέτοιμος για το draft

Κώστας Αντετοκούνμπο : Πανέτοιμος για το draft

Το Draft του ΝΒΑ ξεκινάει σε λίγες ημέρες, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να δηλώνει έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο περιμένει πως και πως και αυτός την ευκαιρία του να επιλεγεί στο draft του ΝΒΑ. Ο αδελφός των Γιάννη και Θανάση που διαπρέπουν στο μπάσκετ ακολουθάει τα χνάρια των προαναφερθέντων δηλώνοντας έτοιμος για το άλμα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο νεαρός παίκτης που αγωνίστηκε στο Ντέιτον τη σεζόν που μας πέρασε μίλησε για την πρόκληση που τον περιμένει, με το ESPN να δημοσιεύει και βίντεο από την προετοιμασία του.

«Αισθάνομαι ωραία, έχω δουλέψει σκληρά και νιώθω ότι μπορώ να είμαι εκεί», είπε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε το πόσο θα τον ωριμάσει η διαδικασία ως άνθρωπο και μπασκετμπολίστα.

Αναφορικά με το αν του αν δημιουργεί πίεση το ότι είναι αδελφός του Γιάννη, επεσήμανε πως όντως υπάρχει άγχος αλλά αυτό δεν είναι κακό αφού ο ίδιος θέλει να παίξει στο ΝΒΑ. Συνεπώς, θα αποτελέσει και το παράδειγμα που θα τον τραβήξει στο να πετύχει το στόχο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ