Πρότυπο ο Αντετοκούνμπο

Πρότυπο ο Αντετοκούνμπο

Ο Κέβιν Νοξ είναι ένας άγνωστος στο ευρύ κοινό παίκτης. Για την ώρα. Διότι μπορεί σε λίγο καιρό να τον ξέρει όλος ο κόσμος. Τις προδιαγραφές τις έχει πάντως. Είναι 19 ετών, έχει ύψος 2,06 και φοίτησε στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Κεντάκι, όπου σκόραρε κατά μέσο όρο 15,6π. ανά αγώνα. Θεωρείται πολύ πιθανό lottery pick […]

Ο Κέβιν Νοξ είναι ένας άγνωστος στο ευρύ κοινό παίκτης. Για την ώρα. Διότι μπορεί σε λίγο καιρό να τον ξέρει όλος ο κόσμος. Τις προδιαγραφές τις έχει πάντως.

Είναι 19 ετών, έχει ύψος 2,06 και φοίτησε στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Κεντάκι, όπου σκόραρε κατά μέσο όρο 15,6π. ανά αγώνα. Θεωρείται πολύ πιθανό lottery pick στο επικείμενο ντραφτ του ΝΒΑ και ήδη κάποιοι συγκρίνουν το παίξιμό του με αυτό του Κέβιν Ντουράντ, του Πολ Τζορτζ και του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Μάλιστα και ο ίδιος παραδέχθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως έχει δει πολλά βίντεο με αγώνες του Γιάννη, αλλά και των άλλων δύο προκειμένου να δει πώς παίζουν άμυνα, πώς ποστάρουν και γενικά να βελτιώσει το δικό του παιχνίδι μέσα από το δικό τους.

Είναι προφανές πια πως ο Αντετοκούνμπο λειτουργεί ως πρότυπο για τα πιο νέα παιδιά, αν και δεν τον πήραν δα και τα χρόνια. Έχει εξελίξει το παιχνίδι του τόσο πολύ όμως, που όλο και πιο πολλά παιδιά θέλουν να του μοιάσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ