Ο Γιάννης και οι άλλοι (vid)

Ο Γιάννης και οι άλλοι (vid)

Μιλώντας στον Μπιλ Πάσκε για λογαριασμό του καναλιού των Μιλγουόκι Μπακς, ο νέος προπονητής της ομάδας, Μάικ Μπαντενχόλτζερ, προσπάθησε να εξηγήσει πώς ακριβώς σκέφτεται να αξιοποιήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και η απάντησή του έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Διότι δεν ασχολήθηκε τόσο με τον Γιάννη όσο με τους υπόλοιπους! «Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Γιάννης και όλοι οι […]

Μιλώντας στον Μπιλ Πάσκε για λογαριασμό του καναλιού των Μιλγουόκι Μπακς, ο νέος προπονητής της ομάδας, Μάικ Μπαντενχόλτζερ, προσπάθησε να εξηγήσει πώς ακριβώς σκέφτεται να αξιοποιήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και η απάντησή του έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Διότι δεν ασχολήθηκε τόσο με τον Γιάννη όσο με τους υπόλοιπους!

«Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Γιάννης και όλοι οι μεγάλοι παίκτες σαν κι αυτόν του παρελθόντος, όπως ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Τιμ Ντάνκαν, ο Κέβιν Γκαρνέτ, ή του παρόντος όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι, είναι απλά μεγάλοι παίκτες. Και ο ρόλος μας ως προπονητές είναι να βοηθήσουμε όσο γίνεται πιο πολύ τα υπόλοιπα παιδιά που παίζουν δίπλα τους να μπορέσουν να τους υποστηρίξουν. Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση.

Ξέρεις, οι μεγάλοι παίκτες θα είναι πάντα μεγάλοι. Μεγάλος προπονητής, όμως, είναι αυτός που καταφέρνει να ανεβάσει τους υπόλοιπους ένα επίπεδο πιο κοντά σε αυτούς τους παίκτες. Κι αυτό θα προσπαθήσω να κάνω στο Μιλγουόκι, που έχει έναν τόσο μεγάλο παίκτη. Τον Γιάννη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ