Σούπερ τηλεοπτικό συμβόλαιο για Μπακς λόγω Γιάννη!

Σούπερ τηλεοπτικό συμβόλαιο για Μπακς λόγω Γιάννη!

Μια λαμπάδα ίσαμε το μπόι του Γιάννη Αντετοκούνμπο κι ακόμα ψηλότερη θα πρέπει να ανάψουν οι Μπακς. Και να μακαρίζουν αιωνίως την τύχη τους που τον βρήκαν και τον εμπιστεύτηκαν, ώστε αυτός να μπορέσει να τους εκτοξεύσει. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά. Η είδηση είναι φρέσκια. Οι Μπακς υπέγραψαν νέο συμβόλαιο με το Fox […]

Μια λαμπάδα ίσαμε το μπόι του Γιάννη Αντετοκούνμπο κι ακόμα ψηλότερη θα πρέπει να ανάψουν οι Μπακς. Και να μακαρίζουν αιωνίως την τύχη τους που τον βρήκαν και τον εμπιστεύτηκαν, ώστε αυτός να μπορέσει να τους εκτοξεύσει. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά.

Η είδηση είναι φρέσκια. Οι Μπακς υπέγραψαν νέο συμβόλαιο με το Fox Sports Wisconsin για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων που δεν μεταδίδονται σε εθνικό δίκτυο, το οποίο θα τους αποφέρει τα επόμενα επτά χρόνια ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 200 εκ. δολάρια!

Για να κάνει κανείς τη σύγκριση, αρκεί να υπολογίσει ότι την πρώτη χρονιά του συμβολαίου θα εισπράξουν 26 εκ. και από εκεί και πέρα για κάθε χρόνο θα υπάρχει προσαύξηση 4%, κάτι που σημαίνει ότι μεσοσταθμικά στην επταετία οι Μπακς θα εισπράττουν 30 εκ. ετησίως. Το προηγούμενο συμβόλαιο τούς απέφερε 18-19 εκ. ετησίως και 20 εκ. στην τελευταία χρονιά του. Μιλάμε, δηλαδή, για αύξηση πάνω από 30%!

Κι όλα αυτά λόγω Αντετοκούνμπο. Διότι εξαιτίας κυρίως της παρουσίας του Γιάννη στην ομάδα, η τηλεθέαση των αγώνων των Μπακς που μεταδίδονται στο Ουινσκόνσιν έχει ανέβει κατά 6% κι έχει πιάσει υψηλά 12ετίας, ενώ και τα εισιτήρια παρουσίασαν αύξηση 6% σε σχέση με πέρυσι, φτάνοντας σε ένα μέσο όρο 16.715 φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ