Λεμπρόν : «Προσπάθησα να αντεπεξέλθω, έψαχνα να βρω τις ανάσες μου»

Λεμπρόν : «Προσπάθησα να αντεπεξέλθω, έψαχνα να βρω τις ανάσες μου»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς σχολίασε την τεράστια πρόκριση των Καβαλίερς επί των Σέλτικς, αλλά και το 48λεπτο που έβγαλε στο παρκέ χωρίς να γίνει αλλαγή.

Οι Καβαλίερς πέτυχαν μια σπουδαία νίκη στην έδρα των Σέλτικς με 87-79 και προκρίθηκαν στους τελικούς του ΝΒΑ για τέταρτη συνεχόμενη φορά, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να αγωνίζεται σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Ο βασιλιάς, ο οποίος έχει συμπληρώσει το 33ο έτος της ηλικίας του μίλησε για το 48λεπτο που έβγαλε στο παρκέ στο 100ο παιχνίδι του στη σεζόν και για τις αντοχές του γενικότερα. Ο σούπερ σταρ των Καβς αναφέρθηκε και στον Τζεφ Γκριν τον οποίο αποθέωσε, αλλά και στον Τζέισον Τέιτουμ που τόνισε πως έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς:

«Μου ζητήθηκε να παίξω σε όλο τον αγώνα. Προσπάθησα να αντεπεξέλθω, στα τάιμ άουτ έψαχνα να βρω τις ανάσες μου και στο ημίχρονο δεν βγήκα έξω για προθέρμανση», τόνισε.

Για την πορεία των Καβαλίερς μέχρι τους τελικούς: «Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές, υπήρχαν τριαντάφυλλα αλλά και αγκάθια μέσα τους. Σίγουρα είναι η πιο απαιτητική σεζόν στην καριέρα μου. Λίγο πριν την ολοκλήρωση των ανταλλαγών έκανα reset στο μυαλό μου και είπα ότι θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, γι’ αυτό και φτάσαμε ως εδώ».

Για την εμφάνιση του Τζεφ Γκριν: «Του αξίζουν συγχαρητήρια. Πριν λίγα χρόνια αυτός ο τύπος έκανε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς, ουσιαστικά του στέρησαν το μπάσκετ και του είχαν πει ότι δεν θα ξαναπαίξει. Όμως επέστρεψε και δείτε τι έκανε».

Για τον Τζέισον Τέιτουμ: «Λατρεύω αυτό το παιδί, τον τρόπο που παίζει, τη συμπεριφορά του, το πώς έχει φτάσει μέχρι εδώ. Είναι φτιαγμένος να γίνει αστέρι και να πετύχει, εντός κι εκτός παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ