Στίβενς : «Είναι αστείο αυτό που κάνει ο Λεμπρόν»

Στίβενς : «Είναι αστείο αυτό που κάνει ο Λεμπρόν»

Ο Μπραντ Στίβενς μίλησε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά τον αποκλεισμό των Σέλτικς και απλά υποκλίθηκε στα όσα έκανε ο βασιλιάς στο παιχνίδι.

Ο προπονητής των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς υποκλίθηκε στον Λεμπρόν Τζέιμς, ενώ εξέφρασε την πίστη του για λαμπρό μέλλον της δικής του ομάδας. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Βοστώνης τόνισε πως στόχος της ομάδας του ήταν να αναγκάσει τον βασιλιά να ξοδέψει πολύ ενέργεια, όμως αυτό που κάνει είναι αστείο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στόχος μας από την αρχή της σειράς ήταν να τον κάνουμε να ξοδέψει όση περισσότερη ενέργεια γίνεται. Πιστεύω πως στη μεγαλύτερη διάρκεια των αγώνων κάναμε πολύ καλή δουλειά πάνω του, αλλά και πάλι είχε 35 πόντους, 15 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Αυτό που κάνει είναι αστείο», τόνισε ο προπονητής των Σέλτικς.

Για τον φετινό απολογισμό της ομάδας του: «Ήταν μια απίστευτη πορεία από μια καταπληκτική παρέα παικτών και ήταν προνόμιο για μένα να είμαι κοντά τους καθημερινά. Πιστεύω πως χτίζουμε κάτι καλό εδώ. Τα τελευταία χρόνια έχουμε την τύχη να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Φέτος η σεζόν τελείωσε με πίκρα και πόνο, αλλά είναι κι αυτό μέρος της διαδρομής και θα πρέπει να μας δώσει έξτρα κίνητρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ