Άντεξαν ένα ημίχρονο οι Ρόκετς, comeback… πρωταθλητή οι Γουόριορς (vid)

Άντεξαν ένα ημίχρονο οι Ρόκετς, comeback… πρωταθλητή οι Γουόριορς (vid)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, τα βρήκαν… σκούρα για ένα ημίχρονο από τους Ρόκετς αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος προστάτεψαν την έδρα τους (115-86) και έστειλαν τη σειρά στο Game 7.

Παρά την κομβική απουσία του Κρις Πολ, οι Ρόκετς έκαναν ένα υπέροχο ξεκίνημα στο πρώτο δωδεκάλεπτο που τους βρήκε στο +17 (39-22). Από εκεί και πέρα σταδιακά οι Γουόριορς άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό στην επίθεση και να εκμεταλλεύονται τα λάθη που έκαναν οι Τεξανοί και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με τη διαφορά να πέφτει στο -10 (61-51).

Και αν τα σημάδια της ανάκαμψης άρχισαν να φαίνονται στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την απόλυτη κατάρρευση των Ρόκετς. Δεν εξηγείται αλλιώς η πενιχρή συγκομιδή πόντων της ομάδας του Ντ’ Αντόνι η οποία στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε μόλις 25 πόντους (!!!) και δέχθηκε 64 από τους Πολεμιστές που… οσμίστηκαν αίμα και δεν έχασαν την ευκαιρία να «τελειώσουν» το Χιούστον και να πάρουν τη νίκη με 115-86.

Για τους ηττημένους που εμφάνισαν ένα πολύ καλό και ένα πολύ κακό πρόσωπο στο ίδιο ματς, ξεχώρισε ο Τζέιμς Χάρντεν (32π/7 ριμπ/9 ασίστ), την ώρα που ελείψει Πολ, μόνο ο Γκόρντον στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με 19 πόντους και 4/6 τρίποντα.

Από την άλλη, οι Κλέι Τόμπσον (35π/6 ριμπ/4 κλεψίματα) με 9/14 τρίποντα και Στεφ Κάρι (29 π/3 τάπες) θύμισαν το ντουέτο που οδήγησε τους Γουόριορς στο πρωτάθλημα, παίζοντας και για τον άστοχο Ντουράντ (23 πόντοι με 6/17) και τον απόντα Ιγκουοντάλα.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-39, 51-61, 84-77, 115-86

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ