Οριστικά νοκ άουτ ο Πολ

Οριστικά νοκ άουτ ο Πολ

Τελικά η πραγματικότητα επιβεβαίωσε τη στατιστική δικαιώνοντας τους Αμερικανούς, που πιστεύουν τόσο πολύ στους αριθμούς. Οι Χιούστον Ρόκετς ανακοίνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής πως ο Κρις Πολ δεν θα αγωνιστεί στο Game 6 της σειράς με τους Ουόριορς, το οποίο θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στο Όκλαντ. Ο All star γκαρντ τραυματίστηκε στον οπίσθιο […]

Τελικά η πραγματικότητα επιβεβαίωσε τη στατιστική δικαιώνοντας τους Αμερικανούς, που πιστεύουν τόσο πολύ στους αριθμούς. Οι Χιούστον Ρόκετς ανακοίνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής πως ο Κρις Πολ δεν θα αγωνιστεί στο Game 6 της σειράς με τους Ουόριορς, το οποίο θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στο Όκλαντ.

Ο All star γκαρντ τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο στο τελευταίο λεπτό του νικηφόρου για τους Ρόκετς Game 5 και παρά το ότι ο ίδιος έλεγε ότι θα προλάβαινε να παίξει, εντούτοις κάτι τέτοιο αποδείχθηκε ιατρικά αδύνατο. Επιβεβαιώθηκε έτσι η στατιστική που έλεγε ότι τις προηγούμενες τέσσερις φορές που τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο, απουσίασε από τουλάχιστον δύο παιχνίδια πριν επιστρέψει.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Ρόκετς, ο Πολ δεν θα ταξιδέψει καν στο Όκλαντ, αλλά θα μείνει στο Χιούστον για θεραπείες και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αμέσως μόλις η ομάδα επιστρέψει στη βάση της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ