Ρόκετς – Ουόριορς 98-94

Ρόκετς – Ουόριορς 98-94

Σε ένα ματς που κρίθηκε στο φινάλε, οι Χιούστον Ρόκετς επικράτησαν με 98-94 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και απέχουν μόλις μια νίκη από τους τελικούς του ΝΒΑ.

Οι Ρόκετς καρδιοχτύπησαν, δεινοπάθησαν, αλλά νίκησαν τους Ουόριορς στο Χιούστον με 98-94 στο Game 5 της σειράς και έκαναν το 3-2. Πλέον, χρειάζονται μόλις μια νίκη στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς του ΝΒΑ. Επόμενο ματς τα ξημερώματα της Κυριακής 27/5 (04:00) στο Όκλαντ, όπου οι πρωταθλητές θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μην αποκλειστούν μέσα στην έδρα τους.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο πρώτο δωδεκάλεπτο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στο δεύτερο, με το ματς να είναι συγκλονιστικό από πλευράς διακύμανσης του σκορ. Γενικότερα δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι που έχει διεξαχθεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, αλλά αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Το λάθος του Ντρέιμοντ Γκριν να χάσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του με το σκορ στο 96-94 στα 2,4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος στοίχισε πολύ στους Ουόριορς οι οποίοι θα μπορούσαν έστω και στο τέλος να αποδράσουν με το διπλό από το Toyota Center.

Για τους νικητές, πρώτος σκόρερ ήταν ο Γκόρντον με 24 πόντους, με τον Κρις Πολ να ακολουθεί στους 20. Στους 19 πόντους σταμάτησε ο Τζέιμς Χάρντεν, με τον «μούσια» όμως να είναι εντελώς άστοχος στα τρίποντα έχοντας 0/11! Όσον αφορά την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ, ο Ντουράντ ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του και του αγώνα με 29 πόντους, ο Τόμπσον είχε 23, ενώ ο Κάρι ακολούθησε πετυχαίνοντας 22 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-17, 22-28, 26-27, 27-22

https://youtu.be/L1Y6OaylEIQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ