ΝΒΑ : Στη δεύτερη πεντάδα ο Αντετοκούνμπο!

ΝΒΑ : Στη δεύτερη πεντάδα ο Αντετοκούνμπο!

Για λίγες ψήφους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε έξω από την καλύτερη πεντάδα της φετινής σεζόν του ΝΒΑ, αλλά και η δεύτερη καλύτερη πεντάδα είναι σπουδαίο επίτευγμα.

Αν και στη διάρκεια της σεζόν έμεινε αρκετά μέσα στην κουβέντα για τον τίτλο του MVP, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε τελικά να βρει θέση ούτε στην καλύτερη πεντάδα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Περιορίστηκε στην παρουσία του στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα, κάτι το οποίο αποτελεί ασφαλώς πολύ μεγάλο επίτευγμα και τον καθιερώνει στις συνειδήσεις όλων ως έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ.

Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι ο Greek Freak συγκέντρωσε 354 στην ψηφοφορία που έγινε και ήταν ο πρώτος σε ψήφους της 2ης πεντάδας. Πράγμα που σημαίνει ότι τελικά έμεινε έξω από την καλύτερη πεντάδα για 72 ψήφους.

Την καλύτερη πεντάδα, την οποία απαρτίζουν οι ΛεΜπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς, 500 ψήφοι), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς, 500 ψήφοι), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς, 492 ψήφοι), Ντάμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς, 432 ψήφοι) και Κέβιν Ντουράντ (Ουόριορς, 426 ψήφοι).

Μαζί με τον Αντετοκούνμπο μέλη της δεύτερης καλύτερης πεντάδας ψηφίστηκαν οι Ράσελ Ουέστμπρουκ (Θάντερ, 322 ψήφοι), Τζοέλ Εμπίιντ (Σίξερς, 294 ψήφοι), ΛαΜάρκους Όλντριτζ (Σπερς, 236 ψήφοι), ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (165 ψήφοι).

Στην τρίτη καλύτερη πεντάδα ψηφίστηκαν οι Στίβεν Κάρι (Ουόριορς), Βίκτορ Ολαντίπο (Πέισερς), Καρλ Άντονι Τάουνς (Τίμπεργουλβς), Τζίμι Μπάτλερ Τίμπεργουλβς) και Πολ Τζορτζ (Θάντερ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ