Μπόστον Σέλτικς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 96-83

Μπόστον Σέλτικς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 96-83

Οι Μπόστον Σέλτικς με όπλο την καλή τους άμυνα και την πολυφωνία στην επίθεση, προστάτεψαν την έδρα τους, νίκησαν τους Καβαλίερς με 96-83 και έκαναν το 3-2 στη σειρά των Τελικών της Ανατολής.

Οι Μπόστον Σέλτικς νίκησαν και πάλι τους Κλίβελαντ Καβαλίερς επιβεβαιώνοντας δύο δεδομένα της φετινής ομάδας. Ότι είναι από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες στο ΝΒΑ και ότι στην έδρα της δεν φοβάται πραγματικά κανέναν.

Οι Κέλτες, με την τρομερή ενέργεια που τους διακρίνει στα εντός έδρας ματς και μπροστάρη τον Τέιτουμ, πήρε γρήγορα ένα προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης (27-17) και από εκεί και πέρα δεν απώλεσαν ποτέ το προβάδισμα, διατηρώντας το με σχετική ευκολία σε διψήφια επίπεδα.

Πως αλλιώς άλλωστε, όταν η κούραση έκανε την εμφάνισή της στον ΛεΜπρον Τζέιμς που ήταν… γήινος (26 π/10 ριμπ/ 5 ασίστ) και πέραν του Λοβ που προσπάθησε (14π/ 7 ριμπ), όλοι οι υπόλοιποι παίκτες των Καβς περιορίστηκαν σε μονοψήφια νούμερα πόντων, με τους Σμιθ και Κόρβερ να σουτάρουν συνολικά με 3/12!

Από την άλλη οι παίκτες του Μπραντ Στίβενς βρήκαν ρυθμό και καλή ψυχολογία από την άμυνα και το εξαργύρωσαν και επιθετικά. Πρώτος μεταξύ ίσων ο Τέιτουμ (24π/7 ριμπ/4 ασίστ/4 κλεψίματα), την ώρα που ο ποιοτικός Χόρφορντ είχε double double (15π/12 ριμπ), ενώ διψήφιο νούμερο πόντων είχαν και οι Μπράουν (17π), Μόρις (13π) και Σμαρτ (13π).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ