ΛεΜπρόν : «Αυτές οι μετρήσεις μπορούν να φιλήσουν τον κ@@@ μου!»

ΛεΜπρόν : «Αυτές οι μετρήσεις μπορούν να φιλήσουν τον κ@@@ μου!»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σχολίασε τον μετρητή δεδομένων κίνησης του ΝΒΑ που τον κατατάσσει ως τον πιο αργό παίκτη στην κορυφαία λίγκα λέγοντας πως είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που υπάρχει.

Μία αρνητική πρωτιά για τον ΛεΜπρον Τζέιμς προκάλεσε τον εκνευρισμό του «Βασιλιά» του Κλίβελαντ. Σύμφωνα με τον μετρητή δεδομένων κίνησης του ΝΒΑ, ο «King James» είναι ο πιο αργός παίκτης του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, με τον αστέρα των Καβαλίερς να έχει μέσο όρο 3.4 μίλια την ώρα στους τρεις αγώνες της σειράς Σέλτικς-Καβαλίερς.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να μεταφραστεί σαν κάτι το αναμενόμενο, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Τζέιμς διανύει τη 15η θητεία του στη λίστα, παλεύοντας για την 8η διαδοχική παρουσία του στους τελικούς του ΝΒΑ. Όχι όμως για τον ίδιο τον «Βασιλιά», ο οποίος στο άκουσμα της αρνητικής πρωτιάς, απάντησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο…

«Πρόκειται για το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω ακούσει. Αυτές οι μετρήσεις μπορούν να φιλήσουν τον κ@@@ μου. Ο πιο αργός; Φύγετε από εδώ… Ελάτε τώρα. Έχω να σας προτείνω κάτι. Να τους πείτε να μετρήσουν πόσο κουρασμένος είμαι μετά τα παιχνίδια. Σίγουρα είμαι ο νούμερο 1 κουρασμένος παίκτης σε όλο το ΝΒΑ!», ήταν η απάντηση του ΛεΜπρον Τζέιμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ