Ντ’ Αντόνι : «Ήμασταν πολύ soft, πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε»

Ντ’ Αντόνι : «Ήμασταν πολύ soft, πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε»

Ο Μάικ Ντ’ Αντόνι ήταν πολύ απογοητευμένος από την εμφάνιση των Ρόκετς απέναντι στους Οόριορς και τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να ξεχάσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι και να επικεντρωθούν στο επόμενο.

Οι Ρόκετς ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια από τους φοβερούς Ουόριορς στο Game 3 της σειράς με το βαρύ 126-85 και ο Ο Μάικ Ντ’ Αντόνι είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του και τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των ρουκετών σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως ήθελε να είναι πιο σκληροί οι παίκτες του στην αναμέτρηση, ενώ το κακό παιχνίδι της ομάδας του έδωσε την ευκαιρία στους Ουόριορς να αποκτήσουν ρυθμό. Όμως ο Ντ’ Αντόνι ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του πρέπει να ξεχάσουν το τρίτο παιχνίδι και να επικεντρωθούν στο επόμενο το οποίο είναι σε δύο μέρες προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να επανακτήσουν το πλεονέκτημα.

«Ήμασταν πολύ soft και δεν μπορείς να το κάνεις αυτό απέναντι στους Γουόριορς. Είναι πολύ καλή ομάδα για να παρουσιάσεις τέτοιο πρόσωπο απέναντί τους. Δεν βάλαμε τα σουτ, δεν βγάλαμε συνεργασίες και βρήκαν την ευκαιρία να αποκτήσουν καλό ρυθμό. Θα πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη, να ξεχάσουμε ό,τι έγινε και να επιστρέψουμε σε δύο μέρες για να πάρουμε μια νίκη εδώ», τόνισε ο προπονητής του Χιούστον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ