Ρόκετς – Ουόριορς 106-119

Ρόκετς – Ουόριορς 106-119

Οι πρωταθλητές δεν έδειξαν προθέσεις για... αστεία και έκαναν το 1-0 στη σειρά νικώντας τους Ρόκετς μέσα στο Χιούστον με 119-106.

Οι Ρόκετς έχασαν μια μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν στη σειρά των τελικών της Δύσης. Ηττήθηκαν από τους Ουόριορς μέσα στo Toyota Center και η υπόθεση πρόκριση δυσκολεύει με το «καλημέρα». Οι πρωταθλητές έδειξαν τα δόντια τους και φανέρωσαν ποιος θα είναι το αφεντικό της σειράς.

Βέβαια, η πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ κρίνεται στις τέσσερις νίκες. Το επόμενο παιχνίδι είναι τα ξημερώματα της Πέμπτης 17/5 στις 04:00 πάλι στο Χιούστον και η νίκη αποτελεί μονόδρομος για την παρέα του Τζέιμς Χάρντεν.

Το ματς ήταν ντέρμπι με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο 56-56. Οι «πολεμιστές» έκτοτε πάτησαν γκάζι και δεν το άφησαν ποτέ, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν. Συγκινητική εμφάνιση από τον Τζέιμς Χάρντεν, ενώ για τους Ουόριορς ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ο μπροστάρης.

Ο «μούσιας» ήταν πρώτος σκόρερ του ματς με 41 πόντους, με τον Κρις Πολ να τον ακολουθεί με 23 (μάζεψε και 11 ριμπάουντ), ενώ στους 15 έμεινε ο Γκόρντον. Οι νικητές είχαν όπως είπαμε τον KD πρωταγωνιστή ο οποίος σημείωσε 37 πόντους. Στους 28 σταμάτησε ο Τόμπσον, ενώ ο Κάρι είχε 18 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-29, 26-27, 24-31, 26-32

https://youtu.be/uReNmRiQ-CU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ