Σανς : Κιντ και Ντελ Νέγκρο για τον πάγκο

Σανς : Κιντ και Ντελ Νέγκρο για τον πάγκο

Μετά το τέλος μιας απογοητευτικής σεζόν, οι Σανς θέλουν να κάνουν νέο ξεκίνημα αρχής γενομένης από τον προπονητή. Δυο πρώην παίκτες των Ήλιων παίζουν δυνατά για την άκρη του πάγκου τους.

Η φετινή χρονιά ήταν σκέτη απογοήτευση για τους Φοίνιξ Σανς, καθώς με ρεκόρ 21-61 δεν απέφυγαν την τελευταία θέση της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA.

Όλα ξεκίνησαν μετά το 0-3 στο ξεκίνημα και την φυγή του Ερλ Γουότσον από τον πάγκο της ομάδας, καθώς και του Έρικ Μπλέτσο. Ο Τζέι Τριάνο ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, όμως το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Έτσι λοιπόν στο Φοίνιξ τα δίνουν όλα για να υπογράψουν νέο προπονητή.

Υποψήφιοι για τον πάγκο της ομάδας είναι δυο πρώην παίκτες της ομάδας από την Αριζόνα. Συγκεκριμένα οι Τζέισον Κιντ και Βίνι Ντελ Νέγκρο είναι στην κορυφή της λίστας. Ο Κιντ έχει ρεκόρ 183-190 ως προπονητής, με τους Μπακς να είναι η τελευταία του ομάδα.

Από την άλλη ο Ντελ Νέγκρο έχει δουλέψει ως προπονητής στους Μπουλς και τους Κλίπερς μετρώντας 210 νίκες και 184 ήττες, όμως παραμένει άνεργος από το 2013.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε νεότερα για την υπόθεση του προπονητή στους Σανς, με την ανάγκη για αναβάθμιση του ρόστερ να είναι αναγκαία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ