Eπιστρέφει τέλος Νοεμβρίου ο Πάρκερ

Eπιστρέφει τέλος Νοεμβρίου ο Πάρκερ

Πολύ καλά νέα για τους Σαν Αντόνιο Σπέρς και τον Γκρεγκ Πόποβιτς, αφού ο Τόνι Πάρκερ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε περίπου ένα μήνα. Ο βασικός πόιντ γκαρντ τον «Σπιρουνιών» τραυματίστηκε τον Μάιο στον τένοντα του αριστεού τετρακέφαλου, όταν έπεσε άτσαλα στο παρκέ κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου της αναμέτρησης των με τους […]

Πολύ καλά νέα για τους Σαν Αντόνιο Σπέρς και τον Γκρεγκ Πόποβιτς, αφού ο Τόνι Πάρκερ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε περίπου ένα μήνα.

Ο βασικός πόιντ γκαρντ τον «Σπιρουνιών» τραυματίστηκε τον Μάιο στον τένοντα του αριστεού τετρακέφαλου, όταν έπεσε άτσαλα στο παρκέ κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου της αναμέτρησης των με τους Χιούστον Ρόκετς.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα και αναμενόταν να επιστρέψει μετά τον Ιανουάριο. Τελικά, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πάρκερ θα γυρίσει νωρίτερα στα παρκέ αφού η θεραπεία του πηγαίνει εξαιρετικά.

«Η αποθεραπεία μου πάει πολύ καλά και θεωρώ ότι έως τα τέλη Νοεμβρίου θα είμαι έτοιμος» δήλωσε σχετικά ο Πάρκερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη σεζόν ο Γάλλος γκαρντ είχε κατά μέσο όρο στο ενεργητικό του 10,1 πόντους, 4,5 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ