Με το «δεξί» οι Καβαλίερς, 102-99 τους Σέλτικς!

Με το «δεξί» οι Καβαλίερς, 102-99 τους Σέλτικς!

Σε ένα παιχνίδι που ο τραυματισμός του Γκόρντον Χέιγουορντ επισκίασε τα πάντα, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πήραν σπουδαία νίκη στην έδρα τους επί των Μπόστον Σέλτικς με 102-99. Όλος ο κόσμος περίμενε να δεί την επιστροφή του Κάιρι Ίρβινγκ στο Κλίβελαντ με τη φανέλα των Σέλτικς στο εναρκτήριο παιχνίδι του ΝΒΑ. Όμως μετά το τέλος του […]

Σε ένα παιχνίδι που ο τραυματισμός του Γκόρντον Χέιγουορντ επισκίασε τα πάντα, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πήραν σπουδαία νίκη στην έδρα τους επί των Μπόστον Σέλτικς με 102-99.

Όλος ο κόσμος περίμενε να δεί την επιστροφή του Κάιρι Ίρβινγκ στο Κλίβελαντ με τη φανέλα των Σέλτικς στο εναρκτήριο παιχνίδι του ΝΒΑ. Όμως μετά το τέλος του παιχνιδιού, όλοι θα θυμούνται τον σοβαρό τραυματισμό του άτυχου φόργουορντ των «Κελτών».

Παρόλα αυτά, το παιχνίδι με εξαίρεση φυσικά τον τραυματισμό ήταν εξαιρετικό και σε ρυθμό και σε αγωνία και σε ένταση. Το Κλίβελαντ του Λεμπρόν Τζέιμς ξεκίνησε με το δεξί τη νέα σεζόν χάρη στη μεγάλη εμφάνιση του «Βασιλιά». Ο Λεμπρόν είχε 29 πόντους, 16 ριμπάουντ και 9 ασίστ και στο τέλος πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Δεύτερος σκόρερ των Κάβς ήταν ο Κέβιν Λόβ, με 15 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Ντέρικ Ρόουζ με 14.

Για τους ηττημένους Σέλτικς ο Μπράουν είχε 25 πόντους, ενώ ο Ίρβινγκ στο ντεμπούτο του και κόντρα στην πρώην ομάδα του είχε 22 πόντους και 10 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ρούκι των «Κελτών», ο Τέιτουμ στο πρώτο του παιχνίδι σκόραρε 14 πόντους κι «αρπαξε» 10 ριμπάουντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ