Οκάρο Γουάιτ : Υπέγραψε 10ήμερο συμβόλαιο με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς

Οκάρο Γουάιτ : Υπέγραψε 10ήμερο συμβόλαιο με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς

Πλέον καλείται να πείσει για την αξία του ώστε να παραμείνει στην ομάδα των Καβς τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν.

Το όνειρο του Οκάρο Γουάιτ είναι να πετύχει στο ΝΒΑ και να εξασφαλίσει μόνιμο συμβόλαιο με κάποια ομάδα του «μαγικού κόσμου». Μετά το πέρασμα του από τη Sioux Falls Skyforce στη D-League, τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά και τους Ατλάντα Χοκς, ο πρώην φόργουορντ του Άρη ήρθε η ώρα να χαμογελάσει!

Ο 25χρονος καλαθοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο 10 ημέρων με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και πλέον καλείται να τους πείσει για την αξία του.

Αν ο Οκάρο καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς τότε ίσως παραμείνει τουλάχιστον ως το φινάλε της σεζόν.

Θυμίζουμε πως τον Φεβρουαριο του 2018 ο Γουάιτ είχε γίνει ανταλλαγή από τους Χιτ στους Ατλάντα Χοκς, ωστόσο στη συνέχεια τα «γεράκια» τον άφησαν ελεύθερο.

Επίσης να σημειώσουμε οτι σε 41 ματς στα τελευταία δύο χρόνια με το Μαϊάμι, ο πρώην παίκτης του Άρη είχε 2,9 πόντους και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Οσον αφορά το Κλίβελαντ, είχε μόλις 13 παίκτες ενεργούς στο ρόστερ του τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Μάλιστα βάσει του κανονισμού, έπρεπε ως σήμερα Κυριακή (18/3) να κάνει μεταγραφή εφόσον το επιθυμούσε, κάτι που έγινε με τον Οκάρο.

Οπως αναφέρει το ESPN, ο ταλαντούχος φόργουορντ θα κοστίσει περίπου 400.000 δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των φόρων στους Κάβς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ