Εγγυημένο συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς και του χρόνου ο Παπαγιάννης

Εγγυημένο συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς και του χρόνου ο Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα παραμείνει κάτοικος Πόρτλαντ και την σεζόν 2018-2019, αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη των Καναδών με την εικόνα που δείχνει εκεί.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, έφυγε από τους Σακραμέντο Κινγκς στις αρχές του χρόνου, αφού δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τον Βλάντε Ντίβατς με το επίπεδο της δουλειάς του στις προπονήσεις.

Πριν από λίγες μέρες ο Έλληνας ψηλός υπέγραψε 10ήμερο συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς και όπως φαίνεται έπεισε τον head coach Τέρι Στοτς, πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Κάπως έτσι λοιπόν το Πόρτλαντ έδωσε εγγυημένο συμβόλαιο στον 21χρονο σέντερ όχι μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και για ολόκληρη την επόμενη (2018-2019).

Η περιπέτεια του Παπαγιάννη στο ΝΒΑ τελικά, πάνω που φαίνονταν πως θα λάβει άδοξο τέλος, θα συνεχιστεί μέσω… Καναδά. Να υπενθυμίσουμε πως ο Παπαγιάννης βρίσκεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου από το 2016 και συνολικά έχει αγωνιστεί σε 38 αγώνες της Λίγκας με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς, προσφέροντας 4,2 πόντους και 3,2 ριμπάουντ ανά ματς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ