Κόμπι Μπράιαντ : Πήρε βραβείο Όσκαρ

Κόμπι Μπράιαντ : Πήρε βραβείο Όσκαρ

Ο Κόμπι Μπράιαντ έγραψε ιστορία στο ΝΒΑ, πήρε πέντε δαχτυλίδια και τώρα έχει στην πλούσια συλλογή του και βραβείο Όσκαρ! Ο «Βlack Mamba» πήρε το αγαλματίδιο για την ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους «Dear Basketaball». Μάλιστα, είχε απέναντί του ταινίες όπως το «Garden Party» (Βίκτορ Κλερ και Γκάμπριελ Γκραπερόν), το «Lou» (Ντέιβ Μάλινς και Ντέινα […]

Ο Κόμπι Μπράιαντ έγραψε ιστορία στο ΝΒΑ, πήρε πέντε δαχτυλίδια και τώρα έχει στην πλούσια συλλογή του και βραβείο Όσκαρ!

Ο «Βlack Mamba» πήρε το αγαλματίδιο για την ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους «Dear Basketaball». Μάλιστα, είχε απέναντί του ταινίες όπως το «Garden Party» (Βίκτορ Κλερ και Γκάμπριελ Γκραπερόν), το «Lou» (Ντέιβ Μάλινς και Ντέινα Μάρεϊ), το «Negative Space» (Μαξ Πόρτερ και Ρου Κουβαχάτα) και το «Revolting Rhymes» (Γιάκομπ Σου και Γιαν Λαχάουερ).

Στη δήλωσή του, ο Κόμπι είπε χαρακτηριστικά: «Ως παίκτες του μπάσκετ υποτίθεται ότι θα πρέπει να σκάμε και να ντιμπλάρουμε. Ωστόσο, είμαι πολύ χαρούμενος που κάνουμε κάτι παραπάνω απ’ αυτό».

Αυτή είναι η εν λόγω ταινία του Κόμπι:

https://youtu.be/0sRxz5GF3Yo

https://twitter.com/LakeShowYo/status/970490978355130368

https://twitter.com/LakeShowFamily/status/970497321216561152

https://youtu.be/aFNZrQpD1J8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ