Στους Μιλγουόκι Μπάκς ο Λίγγινς

Στους Μιλγουόκι Μπάκς ο Λίγγινς

Οι Μιλγουόκι Μπακς «έκλεισαν» το ρόστερ τους λίγες ώρες πριν την έναρξη της νέα σεζόν του ΝΒΑ, με την απόκτηση του Ντε Άντρε Λίγγινς. Ο Λίγγινς είχε μείνει ελεύθερος πρόσφατα από τους Μαϊάμι Χιτ, όμως δεν άργησε να βρεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αμερικάνος γκάρντ θα είναι συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με […]

Οι Μιλγουόκι Μπακς «έκλεισαν» το ρόστερ τους λίγες ώρες πριν την έναρξη της νέα σεζόν του ΝΒΑ, με την απόκτηση του Ντε Άντρε Λίγγινς.

Ο Λίγγινς είχε μείνει ελεύθερος πρόσφατα από τους Μαϊάμι Χιτ, όμως δεν άργησε να βρεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αμερικάνος γκάρντ θα είναι συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με το συμβόλαιο του να είναι μονοετούς διάρκειας με αποδοχές περίπου 1 εκατομμύριο δολλάρια.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Λίγγινς πέρσι αγωνιζόταν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς, έχοντας όμως αρκετά περιορισμένο χρόνο συμμετοχής (2.4π., 1.7ριμπ. ανά παιχνίδι).

Ο 29χρονος  γκάρντ αναμένεται να έρχεται από τον πάγκο, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα του Τζέισον Κιντ με το αξιόπιστο σουτ που διαθέτει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ