Εμπίντ : «Υποστηρίζω Ρεάλ, αλλά ο Μέσι είναι ο κορυφαίος στην ιστορία»

Εμπίντ : «Υποστηρίζω Ρεάλ, αλλά ο Μέσι είναι ο κορυφαίος στην ιστορία»

Ο Τζόελ Εμπίντ απάντησε στη Media Day του All Star Game για το ποιον θεωρεί κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, αλλά είπε μεταξύ άλλων και ποια ομάδα υποστηρίζει.

Ο Τζοέλ Εμπίντ των Φιλαδέλφια Σίξερς φημίζεται για τις χιουμοριστικές απαντήσεις του και τις απιστευτες ατάκες του, αλλά και την αγάπη που έχει στο ποδόσφαιρο.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν από έναν δημοσιογράφο που το ήξερε αυτό και τον προσέγγισε στο All Star Game, τον ρώτησε ποιον θα διάλεγε ανάμεσα στους Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ; Και η απάντηση του Καμερουνέζου σέντερ ήταν σίγουρα όλα τα λεφτά.

Ο σέντερ των 76ers με το που άκουσε ότι θα ερωτηθεί για ποδόσφαιρο απάντησε Μέσι χωρίς καν να ξέρει την ερώτηση! Και όταν τελικά του τέθηκε το σύνηθες ερώτημα, απάντησε πολύ σοβαρά: «Η Ρεάλ είναι η αγαπημένη μου ομάδα και υποστηρίζω τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ως φίλος του ποδοσφαίρου πιστεύω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Έχει σπουδαία τεχνική, μου αρέσει ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο. Το παιχνίδι του Κριστιάνο έχει δύναμη, αλλά ο Μέσι έχει φινέτσα» είπε ο Εμπίντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ