Αντετοκούνμπο : «Ήταν υπέροχη εμπειρία το All Star Game, πέρασα ωραία»

Αντετοκούνμπο : «Ήταν υπέροχη εμπειρία το All Star Game, πέρασα ωραία»

Ενθουσιασμένος από τη δεύτερη διαδοχική παρουσία του σε All Star Game, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μολονότι η ομάδα του ηττήθηκε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο All Star Game του ΝΒΑ. Ο Έλληνας διεθνής σούπερ σταρ ήταν με την ομάδα του Στεφ Κάρι η οποία ηττήθηκε με 148-145 από την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, έχοντας εξαιρετική παρουσία στο παρκέ του Staples Center.

Ο Γιάνναρος μετά το παιχνίδι εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τον αγώνα, σε δηλώσεις του. «Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Μακάρι να κερδίζαμε πάλι, αλλά περάσαμε καλά. Είδα και την οικογένειά μου να είναι χαρούμενη και να βγάζει φωτογραφίες με τους παίκτες και τους celebrities. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Παίξαμε δυνατά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Εγώ αυτό ξέρω να κάνω, το έκαναν όλοι και είχαμε ένα ωραίο και συναρπαστικό ματς. Το απολαύσαμε», είπε χαρακτηριστικά.

O Greek Freak ακόμη, αναφέρθηκε και στον MVP της βραδιάς, ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Ο Λεμπρόν είναι απίστευτος, ένα πρότυπο όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για μας τους παίκτες. Είναι επαγγελματίας όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό».

Σχετικά με τον Τζόελ Εμπίντ τόνισε: «Είναι σπουδαίο παιδί και ταλέντο. Παίζει πολύ σκληρά. Είναι δύσκολο για έναν ψηλό σαν εκείνον να κάνει αυτά που κάνει, αλλά είναι πολύ ταλαντούχος. Δεν έχει ταβάνι. Το μέλλον είναι δικό του».

Τέλος, για το πρόγραμμά του από εδώ και στο εξής ανέφερε: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Μιλγουόκι, να ξεκουραστώ, να προετοιμαστώ για τα εναπομείναντα παιχνίδια στην κανονική περίοδο και ελπίζω να επιστρέψω στο All Star Game του χρόνου».

https://twitter.com/Bucks/status/965472285275570176

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ