Κάρι : «Μου αρέσει που παίρνει σοβαρά ό,τι κάνει ο Γιάννης»

Κάρι : «Μου αρέσει που παίρνει σοβαρά ό,τι κάνει ο Γιάννης»

Ο Στεφ Κάρι αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λίγο πριν το All Star Game του Λος Άντζελες λέγοντας πως του αρέσει πολύ το γεγονός πως παίρνει στα σοβαρά ότι κι αν κάνει.

Ο Στεφ Κάρι μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αποκάλυψε αυτό που του αρέσει ιδιαίτερα στον Έλληνα φόργουορντ.

Συγκεκριμένα, ο σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς υπογράμμισε πως η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα πάντα γύρω από το μπάσκετ ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς είναι κάτι ξεχωριστό για τον ίδιο.

Ο Κάρι δήλωσε με αφορμή το All Star Game του Λος Άντζελες, όπου θα έχει για συμπαίκτη τον Γιάννη: «Όταν τον είδα πέρυσι σκέφτηκα πως είναι ένας τύπος που χαίρεται να είναι στο All Star Game. Χαίρεται να είναι στο παρκέ και αγαπάει το μπάσκετ. Αυτό βρισκόταν σίγουρα στο μυαλό μου όταν επέλεγα τις ομάδες. Θέλησα να δημιουργήσω μια ομάδα που θα κερδίσει».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Γιάννης προετοιμαζόταν πριν την προπόνηση που κάναμε, ξέρετε έκανε το καθιερωμένο ζέσταμα και τις ασκήσεις. Εκείνη τη στιγμή ο Μάικ Ντ’Αντόνι μπήκε στο δωμάτιο και του είπα: ξέρει πως δεν θα κάνουμε κανονική προπόνηση έτσι;. Όλο αυτό είναι κάτι που μου αρέσει σε εκείνον. Παίρνει στα σοβαρά ό,τι κάνει και αυτό είναι κάτι πολύ καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ