Γιάννης Αντετοκούμπο : Τέταρτος σε πωλήσεις

Γιάννης Αντετοκούμπο : Τέταρτος σε πωλήσεις

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να ανεβαίνει και να διακρίνεται παντού πλέον, διότι βρίσκεται στην τέταρτη θέση σε πωλήσεις φανέλας, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά των ομάδων.

Η απόδειξη πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ανέβει επίπεδο και θεωρείται πλέον σούπερσταρ του ΝΒΑ, είναι οι φανέλες του οι οποίες πωλούνται σαν τρελές.

Η φανέλα του Greek Freak βρισκόταν στην 14η θέση πέρυσι τον Γενάρη σε πωλήσεις. Τον Απρίλιο, μετά την πρώτη συμμετοχή του superstar των Μπακς σε All-Star Game, ανέβηκε στην 9η θέση και τώρα βρίσκεται στην 4η, πίσω από μια τριάδα η οποία αποτελείται από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.

Όπως αναφέρουν οι Αμερικανοί, η λίστα δημιουργήθηκε με τις πωλήσεις από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Στεφ Κάρι, ενώ στη δεύτερη είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς. Πάνω από τον Γιάννη βρίσκεται και ο Κέβιν Ντυράντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην δεκάδα μπήκαν για πρώτη φορά ο Τζόελ Εμπίντ και ο Μπεν Σίμονς, ενώ για λίγο έμεινε εκτός ο Λόνζο Μπολ που βρίσκεται πάντως στο TOP-15.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ