Γιαννάκης: «Μας μένει η δυσαρέσκεια γιατί φτάσαμε κοντά στη νίκη»

Γιαννάκης: «Μας μένει η δυσαρέσκεια γιατί φτάσαμε κοντά στη νίκη»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε δηλώσεις μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως μένει μία πικρή γεύση στην ομάδα του, διότι μπορούσε να κερδίσει.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν εν μέρει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, πιστεύει πως η ομάδα του σιγά σιγά θα χτίσειτην ικανότητά της στο να διαχειριστεί αντιπάλους με πολύ μεγάλη ποιότητα και εμπειρία, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη:

«Δεν είχαμε καλή εικόνα στον αγώνα του πρωταθλήματος. Χάσαμε αρκετά εύκολα lay up σε εκείνο το παιχνίδι που αν έμπαιναν θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Τα παιδιά σήμερα προσπάθησαν, είχαμε μια ευκαιρία να πάρουμε το ματς, αλλά δεν είχαμε κάποιες αποφάσεις που θα μας έδιναν ηρεμία. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Μαθαίνουμε από τέτοια ματς ακόμη κι αν τα χάνουμε. Μας μένει η δυσαρέσκεια ή μια πικρή γεύση γιατί είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά θα συνεχίσουμε. Σιγά σιγά θα χτίσουν τα παιδιά την ικανότητά τους στο να διαχειριστούν αντιπάλους με πολύ μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που άντεξε κι έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος».

Για τις περισσότερες κατοχές του Άρη: «Όταν παίζεις με μια ομάδα που μπορεί να βγάλει την μπάλα από την τσέπη της και να τη βάλει στο καλάθι, όλα μετράνε. Εμείς είμαστε καινούργια ομάδα, προσπαθούμε με παιδιά που δεν έχουν παίξει σε αυτό το επίπεδο. Κάναμε βήμα μπροστά στο να είμαστε δυνατοί, να παλεύουμε για κάθε μπάλα, να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά. Στα τελειώματα είχαμε πρόβλημα με συνέπεια να χάσουμε εύκολα καλάθια».

Για το γεγονός ότι ο Άρης είναι καλύτερος στα μεγάλα ματς: «Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες έχει κίνητρο και ξέρεις ότι ο αντίπαλος θα εκμεταλλευτεί πράγματα, τυχόν παιδαριώδη λάθη. Δεν είναι απλό αυτό, θέλει χτίσιμο. Δεν είναι τόσο απλό ένας παίκτης που παίζει για 8-10 νίκες τον χρόνο ξαφνικά να παίζει για να μην κάνει ήττα. Χρειάζεται χρόνος. Κάθε παιδί έχει τη συναισθηματική νοημοσύνη. Είναι μεγάλος κόπος για να το βελτιώσεις. Θέλει επιμονή και υπομονή. Σήμερα είχαμε σκληράδα, είχαμε και καλές αποφάσεις σαν ομάδα, διαβάσαμε κάποια πράγματα αλλά θέλουμε να το κάνουμε περισσότερο».

Για το πολύ χαμηλό σκορ του Άρη: «Βρίσκουμε τα αμαρκάριστα σουτ, αλλά δεν μπαίνουν. Σίγουρα χρειαζόμαστε δουλειά. Κάθε ομάδα προσπαθεί να βρει ταχύτητα, να βελτιώσεις τις αποστάσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερους πόντους. Η ομάδα δεν ήταν για να βάλει 49 πόντους. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά όπως είπα πριν δεν είναι το ίδιο ξαφνικά να παίξεις σε μια ομάδα που πρέπει να κερδίσει. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει σήμερα, μια ομάδα που διεκδικεί την Euroleague».

Για τα φάουλ που έκανε η ομάδα του: «Τι να σχολιάσω; Θα το δούμε. Κάποια φάουλ γίνονται άλλα δεν γίνονται».

Βον: «Ο Ολυμπιακός έβαλε τα μεγάλα σουτ»

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, παλέψαμε σκληρά. Έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος. Κάποια δύσκολα σουτ πάνω σε άμυνα. Ήταν δύσκολο ματς. Παίξαμε καλή άμυνα, είναι και εκείνοι όμως καλοί στην άμυνα. Παλέψαμε σκληρά, στο τέλος χάσαμε κάποιες φάσεις. Αυτό συνέβη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ