Στρέλνιεκς: «Πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεση»

Στρέλνιεκς: «Πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεση»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη με 56-49, πετυχαίνοντας μεγάλα σουτ, όμως στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί επιθετικά.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς μίλησε και για την εξαιρετικη προσπάθεια του Ολυμπιακού στην άμυνα, όπου κράτησε τον Άρη κάτω από τους 50 πόντους.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον τελικό με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει τίποτα για αυτήν, αλλά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να είναι έτοιμοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στρέλνιεκς:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, ξέραμε ότι θα είναι διαφορετικό. Ήταν ένας ημιτελικός. Ξέραμε ότι θα αλλάξουν πράγματα, ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεση. Για δεύτερο παιχνίδι δεν σκοράρουμε αρκετά

Για τα μεγάλα σουτ που πέτυχε: Θα έλεγα πως η άμυνά μας ήταν η σημαντική. Βάλαμε σημαντικά σουτ, εγώ, ο Ρόμπερτς και ο Μάντζαρης, αλλά δεν μετράει ποιος σκοράρει. Το θέμα είναι να μένουμε μαζί στην άμυνα».

Για τον τελικό με την ΑΕΚ: «Δεν ξέρω τον αντίπαλό μας, δεν έχω παίξει ποτέ εναντίον τους. Το ματς είναι τον Φεβρουάριο. Θα ξέρω περισσότερα αφού τους δω στο ματς του πρωταθλήματος. Παίζουμε στην Κρήτη, θα είναι δύσκολα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ