Σφαιρόπουλος: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Σφαιρόπουλος: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη με 56-49, στάθηκε κυρίως στην άμυνα της ομάδας του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιάνις Στρέλνιεκς, τονίζοντας πως είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις δύο φορές τον Άρη στην έδρα του.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον οποίο συνεχάρη, για την πολύ καλή προσπάθεια της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σφαιρόπουλου:

«Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον Άρη στην έδρα του δυο φορές σε μια βδομάδα ξέραμε ότι είναι μια δύσκολη αποστολή, διότι νομίζω η εικόνα του πρώτου αγώνα ήταν αρκετά πλασματική, εμείς μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι κερδίσαμε το παιχνίδι εξαιτίας της άμυνας μας κρατήσαμε τον Άρη πολύ χαμηλά στο σκορ στους 49 πόντους. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά ο Άρης κατάφερε να μειώσει την παραγωγικότητα μας. Εμείς στο κρίσιμο σημείο που ο Άρης πέρασε μπροστά εμείς μείναμε προσηλωμένοι, είχαμε το κρύο αίμα και καταφέραμε να κερδίσουμε», είπε αρχικά.

Για τον Στρέλνιεκς: «Ήταν η αιχμή του δόρατος σήμερα με τα τρίποντα που έβαλε στο τέλος παρόλα αυτά για μένα ο Παπανικολάου ήταν ο καλύτερος παίκτης σήμερα με το πάθος σήμερα και με την άμυνα του και ας έβαλε μόνο ένα πόντο. Αυτό δε σημαίνει ότι θέλω να μειώσω κανέναν από τα παιδιά όλοι πρόσφεραν από κάτι, ο Άρης έχεις πολύ έμπειρο προπονητή έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια είναι ομάδα με δυνατότητες και θέλω να πω τα συγχαρητήρια μου στον κοουτς Γιαννάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ