ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Μανωλόπουλος: «Έτσι θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Μανωλόπουλος: «Έτσι θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, αναλύει το παιχνίδι των πράσινων και παράλληλα εξηγεί το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του προκειμένου να καταφέρει να νικήσει τον Παναθηναϊκό ώστε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου.

Ως ένα από τα πιο σημαντικό ματς της σεζόν είναι για την ΑΕΚ ο κυριακάτικος (5/11, 16:00) ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Οι κίτρινοι που βρίσκονται σε περίοδο κάμψης, θέλουν να πετύχουν μια μεγάλη νίκη, που παράλληλα θα δώσει και πρόκριση στον τελικό της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της Ενωσης, Σωτήρης Μανωλόπουλος εξήγησε το πώς η ομάδα του θα μπορέσει να επικρατήσει των πράσινων για τους οποίους τόνισε το πόσο καλά παίζουν στο μισό γήπεδο.

«Πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα είναι ένα ματς όπου η τακτική θα έχει τον πρώτο λόγο. Τον Παναθηναϊκό τον ξέρουμε. Παίζει πολύ καλά στο μισό γήπεδο και έχει πολύ καλές μονάδες που καθορίζουν τον ρυθμό του αγώνα. Δυνατά του στοιχεία, επίσης, είναι τα ριμπάουντ και οι αιφνιδιασμοί.

Στόχος μας δεν είναι άλλος από το να ακολουθήσουμε το πλάνο που δουλεύουμε τις τελευταίες μέρες και να παρουσιαστούμε στο γήπεδο ανταγωνιστικοί και έτοιμοι», κατέληξε ο Μανωλόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ