ΑΕΚ : «Σημαντικό το Κύπελλο για την ομάδα» είπε ο Λαρεντζάκης

ΑΕΚ : «Σημαντικό το Κύπελλο για την ομάδα» είπε ο Λαρεντζάκης

Στον έβδομο ουρανό πετάνε οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο παίκτης της ΑΕΚ με δηλώσεις του στην «Αθλητική Κυριακή» υπογράμμισε πως ο συγκεκριμένος τίτλος θα δώσει άλλη πνοή στην ομάδα από εδώ και πέρα, ενώ μίλησε για το πως έζησε τον τελικό, αλλά και για τους πανηγυρισμούς με τον κόσμο της Ένωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτές οι στιγμές θα μας μείνουν αξέχαστες. Για το σύλλογο είναι σημαντικό αυτό το Κύπελλο. Για εμάς είναι το πιο σημαντικό και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτή την επιτυχία».

Για την πορεία της ΑΕΚ: «Θέλαμε να πάμε στον τελικό και είδαμε ότι μια ομάδα μετά από χρόνια κατάφερε να κερδίσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη χαρά, γιατί και η αξία του ηττημένου δίνει αξία. Το πρώτο παιχνίδι έδειξε τον δρόμο για εμάς».

Για τους πανηγυρισμούς και τη συνέχεια: «Κάθε Κύπελλο και κάθε τρόπαιο που έρχεται ενθουσιάζει τον κόσμο και κάνει ακόμα περισσότερους να μιλάνε για μπάσκετ. Τώρα μας λένε να πάμε Final Four. Πρέπει να παίζουμε όλα τα παιχνίδια όπως με τον Ολυμπιακό γιατί η Νίμπουρκ είναι επικίνδυνη ομάδα».

Για το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το Final Four του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ: «Γίνεται στο μεγαλύτερο γήπεδο από τις τέσσερις ομάδες που μετέχουν σε αυτό. Θέλουμε να είμαστε εκεί. Οπότε ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα διοργανώσουν το Final Four της διοργάνωσης».

Για την παρουσία του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ: «Αυτό είναι ένα παράπονο που έχουμε όλοι. Σε σημαντικά παιχνίδια δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Σίγουρα θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο γιατί μας δίνει ενέργεια και ώθηση και όλοι θέλουν τον κόσμο να δίνει ώθηση».

Για την παρουσία παιδιών στον τελικό: «Τα παιδιά δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Πανηγύρισαν και στα δικά μας καλάθια, αλλά και στου Ολυμπιακού».

Για τον τραυματισμό του: «Σε αυτά τα παιχνίδια ξεχνάς και τον πόνο, αλλά και τα πάντα και το μόνο που θες είναι να κερδίζεις. Είχα κάνει εγώ μια προπόνηση και ο πόνος μειωνόταν».

Για τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην ομάδα. Έρχεται και μας βοηθάει συνεχώς. Όταν χαμογελάει και για εμάς είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Όλοι γλυκαίνονται μετά από ένα Κύπελλο. Εμείς δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Για τις αλλαγές στην ΑΕΚ: «Είναι ένα από τα θετικά και τα πλεονεκτήματα του προέδρου. Ακούει και παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Παρ’ όλα τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε καταφέραμε να πάρουμε Κύπελλο. Αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος».

Για το πρόσωπο της ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά του τελικού: «Έχουμε παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα. Ήταν και η θέληση, αλλά και η αποφασιστικότητα που είχαμε για να πάρουμε το Κύπελλο».

Για την υποδοχή του κόσμου: «Μας περίμεναν και το αεροδρόμιο, αλλά και στο ΟΑΚΑ. Είναι πολύ όμορφες στιγμές για κάθε αθλητή».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε καλή ψυχολογία. Έχουμε καλό κλίμα ως ομάδα και αυτό θα βγει στα επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε να χτίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτές τις στιγμές θέλουμε να περνάμε καλά και να ξεκουραστούμε λίγο».

Για την Εθνική: «Είναι τιμή όταν αγωνίζεσαι με τη χώρα σου. Τα παιχνίδια αυτά είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Θέλουμε να κάνουμε το 2Χ2 και με την Εθνική για να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση. Θα μιλήσουμε με τον γιατρό της Εθνικής και θα δούμε για το πότε θα μπω στην προετοιμασία. Ούτε αυτό το παιχνίδι δεν θα χάσω όμως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ