AEK : Αποθέωση για την Κυπελλούχο στο ΟΑΚΑ

AEK : Αποθέωση για την Κυπελλούχο στο ΟΑΚΑ

Η ομάδα της μπασκετικής ΑΕΚ εμφανίστηκε μαζί με την κούπα του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από τον Μανόλο Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές του.

Με μεγάλη εμφάνιση στον τελικό στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου, η ΑΕΚ επικράτησε χθες (17/2) του Ολυμπιακού με 88-83 και στέφθηκε πανάξια Κυπελλούχος Ελλάδας, επιστρέφοντας στο θρόνο της.

Σήμερα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη, ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι παίκτες του βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας την κούπα και αποθεώθηκαν από τους πάντες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του έκαναν μάλιστα πασίγιο στους Κυπελλούχους Ελλάδος, καθώς αυτοί έβγαιναν από τη φυσούνα, ενώ ακολούθησε καθολικό και συνεχές χειροκρότημα από τον κόσμο, ενώ δεν έλειψαν και συνθήματα για ευρωπαϊκό.

Θυμίζουμε πως μετά το τέλος του ματς, η κατάκτηση του τροπαίου πανηγυρίστηκε ακόμα και στα Σπάτα, ενώ ακολούθησε το συγχαρητήριο μήνυμα της ΠΑΕ και η πρόσκληση για παρουσία σύσσωμης της ομάδας στο ΟΑΚΑ, όπερ και εγένετο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ