Βελτίωση για τον Γιάννη Αθηναίου

Βελτίωση για τον Γιάννη Αθηναίου

Την Παρασκευή θα... κληρώσει για τον Ελληνα γκαρντ, με τις πιθανότητες συμμετοχής στον νοκ-άουτ ημιτελικό με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, να είναι μέ το μέρος του.

Την Πέμπτη (2/11) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη, καθώς σήμερα Τετάρτη (1/11) ο Παναγιώτης Γιαννάκης τους παραχώρησε ρεπό. Ο Ελληνας τεχνικός ήθελε να αποφορτίσει την ομάδα του μετά το χθεσινοβραδινό οδυνηρό αποτέλεσμα από την ήττα κόντρα στη Βόννη.

Ο «Δράκος» θέλει οι αθλητές του να αφήσουν πίσω την κακή αυτή εμφάνιση και να γυρίσουν το «κουμπί», καθώς την ερχόμενη Κυριακή (5/11, 18:30) ακολουθεί ο νοκ-άουτ ημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Nick Galis Hall».

Ετσι την Πέμπτη οι κίτρινοι θα γυμναστούν δύο φορές, με το ερωτηματικό να αφορά τη συμμετοχή του Γιάννη Αθηναίου. Ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και από την Παρασκευή θα δοκιμάσει να μπει πιο δυνατά.

Πάντως το πιθανότερο είναι ο πρώην ερυθρόλευκος να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην παλιά του ομάδα, καθώς ήδη αισθάνεται αρκετά καλύτερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ