Πίκρα, απογοήτευση και σιωπή

Πίκρα, απογοήτευση και σιωπή

Κατεβασμένα κεφάλια στα «2 Αοράκια» για τον Ολυμπιακό με την αποστολή των ερυθρόλευκων να επιστρέφει την Κυριακή από την Κρήτη.

Άκρως απογοητευμένοι ήταν άπαντες στον Ολυμπιακό μετά τον χαμένο τελικό από την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν με τον ίδιο τους τον εαυτό, δεν μπορούσε κανείς να… χωνέψει την εμφάνιση και την ήττα.

Δείγμα του πόσο άσχημη ήταν η ψυχολογική κατάσταση των Πειραιωτών, ήταν πως ελάχιστοι έως και κανείς δεν μίλησαν μετά το ματς. Εκτός από έναν με δύο ξένους, οι υπόλοιποι δεν ήθελαν να προχωρήσουν καν σε δηλώσεις.

Στον Ολυμπιακό για άλλη μία φορά έχει επανέλθει ο προβληματισμός. Μπορεί τα αποτελέσματα με Φενέρ και Ρεάλ να είχαν αντιστρέψει την κατάσταση προσωρινά, όμως το οικοδόμημα των Πειραιωτών έχει κλονιστεί από το αποτέλεσμα στα «2 Αοράκια».

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι στεναχώρια και πίκρα. Το ότι απογοήτευσαν τον κόσμο τους και ότι η εικόνα δεν συνάδει με την ομάδα και όσα εκείνη τόσα χρόνια έχει μάθει τον πάντα απαιτητικό κόσμο του Ολυμπιακού.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» επιστρέφει στην Αθήνα την Κυριακή το πρωί. Σχετικά με τις επόμενες κινήσεις και αν θα υπάρξουν αυτές τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Οι κινήσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου μέσα στο ματς με την ΑΕΚ απέδειξαν ότι δεν εμπιστεύεται καθολου τους Ρόμπερτς και Τόμπσον. Αυτό που μπορεί κανείς να καταλάβει πάντως είναι ότι δεν θα είναι διόλου περίεργο ο Ολυμπιακός να ψαχτεί εκ νέου για αλλαγή κάποιου εκ των δύο. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και τις 28 του μηνός μπορεί να δηλωθεί παίκτης στην Ευρωλίγκα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ