Στην Αυστραλία για δεύτερη φορά ο Τσίλντρες

Στην Αυστραλία για δεύτερη φορά ο Τσίλντρες

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Τζος Τσίλντρες έκανε την προσπάθειά του να επιστρέψει στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, αλλά εν τέλει θα αγωνιστεί στην Αυστραλία και τους Αδελαΐδα 36ers. Ο Τσίλντρες είχε έρθει σε συμφωνία με τους Ντένβερ Νάγκετς, ωστόσο δεν βρέθηκε στο τελικό ρόστερ της ομάδας και έμεινε ελεύθερος. Η Αδελαΐδα 36ers κινήθηκε για την απόκτησή […]

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Τζος Τσίλντρες έκανε την προσπάθειά του να επιστρέψει στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, αλλά εν τέλει θα αγωνιστεί στην Αυστραλία και τους Αδελαΐδα 36ers.

Ο Τσίλντρες είχε έρθει σε συμφωνία με τους Ντένβερ Νάγκετς, ωστόσο δεν βρέθηκε στο τελικό ρόστερ της ομάδας και έμεινε ελεύθερος. Η Αδελαΐδα 36ers κινήθηκε για την απόκτησή του και τα κατάφερε.

Ο 34χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ θα μετακομίσει στη μακρινή Αυστραλία για δεύτερη φορά στην καριέρα του, καθώς για 2 χρόνια είχε αγωνιστεί στους Σίδνεϊ Κινγκς. Στην τότε ομάδα του μάλιστα, μέτρησε μέσο όρο 21 πόντους, 8.6 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ, επίδοση αξιοσημείωτη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ