Ζάρκο Πασπαλιε : Ευχάριστα νέα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Ζάρκο Πασπαλιε : Ευχάριστα νέα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Σύμφωνα με δηλώσεις των Έτορε Μεσίνα και Βλάντε Ντίβατς που βρίσκονται στο πλάι του, ο Σέρβος παλαίμαχος άσος έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Καθησυχαστικοί παρουσιάζονται Βλάντε Ντίβατς και Έτορε Μεσίνα σχετικά με την πορεία της υγείας του Ζάρκο Πάσπαλιε ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την παρουσία του στις ΗΠΑ.

Αμφότεροι τονίζουν ότι ο Σέρβος πρώην μπασκετμπολίστας των Ολυμπιακού Παναθηναϊκού, Πανιωνίου και Αρη έχει ξεπεράσει τον ξεπεράσει τον κίνδυνο και πλέον αναρρώνει.

Ο 51χρονος πλέον Ζάρκο, βρισκόταν στο Σαν Αντόνιο προκειμένου να βρεθεί με τον τεχνικό των Σπερς Γκρεγκ Πόποβιτς με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από όταν ο Πάσπαλιε ήταν παίκτης των «σπιρουνιών» (σεζόν 1989-90) και ο Πόποβιτς ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ ο οποίος στο παρελθόν έχει υποστεί τέσσερα εμφράγματα υπέστη και εγκεφαλικό κατά την παρουσία του στην Αμερική, ωστόσο βρήκε άμεσα στήριξη τόσο από τον Πόποβιτς όσο και από τους ανθρώπους των Σπερς. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό αναρρώνει στο σπίτι του «Ποπ», οποίος του παρέχει ό,τι χρειαστεί.

Ο Βλάντε Ντίβατς, επι σειρά ετών φίλος, αλλά και νυν στέλεχος των Σακραμέντο Κινγκς, είπε: «Ο Πάσπαλι είναι εντάξει, έχει τη συνείδησή του, επικοινωνεί. Πέρασε δύσκολα, αλλά τα χειρότερα πέρασαν για εκείνον».

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του βοηθού του Γκρεγκ Πόποβιτς Ετορε Μεσίνα: «Ανησυχήσαμε όλοι, καθώς είναι ένας καλός άνθρωπος που τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε όλοι. Ο Πόποβιτς έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει τον φίλο του. Ο Ζάρκο ρώτησε τον γιατρό αν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρίσκεται στο Βελιγράδι. Απ’ όσα άκουσα, ο γιατρός του συνέστησε να κοιμάται αρκετά και να ξεκουράζεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ