Δολοφονήθηκε 24χρονος ποδοσφαιριστής στην Κολομβία

Δολοφονήθηκε 24χρονος ποδοσφαιριστής στην Κολομβία

Σοκ έχει προκληθεί στην αθλητική κοινωνία της Κολομβίας, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 24χρονου επιθετικού της Κορτουλουά, Αλεχάνδρο Πεναράνδα.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (01/06) δολοφονήθηκε στην Κολομβία ο 24χρονος επιθετικός της Κορτουλουά, Αλεχάνδρο Πεναράνδα, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «El Pais».

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια μάζωξη μεταξύ ποδοσφαιριστών στο Ελ Βαλάδο και συγκεκριμένα στην κατοικία του Αλέξις Μπόρχα, παίκτη της μεξικανικής Ντεπορτίβο Τολούκα, ενώ τραυματίας έφυγε από την περιοχή και ο Ελισέν Ισκιέρδο, του οποίου όμως η ζωή διασώθηκε.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως η δολοφονία διαπράχθηκε από άγνωστο ένοπλο που εισέβαλε με τη βία, αφότου ρώτησε για μία συγκεκριμένη γυναίκα, ωστόσο δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της ενέργειάς του.

Ο Πεναράνδα έχει περάσει επίσης από την Ατλέτικο Νασιονάλ και την Αμέρικα ντε Κάλι, ενώ είχε διανύσει τη μέχρι τώρα καριέρα του επί κολομβιανού εδάφους. Πραγματοποίησε το επαγγελματικό ντεμπούτο του το 2013, με τη φανέλα της πρώτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ