NCAA : Στον τελικό Μίσιγκαν και Βιλανόβα

NCAA : Στον τελικό Μίσιγκαν και Βιλανόβα

Οι δύο φιναλίστ του κολεγιακού πρωταθλήματος, Μίσιγκαν και Βιλανόβα, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους τη Δευτέρα στο Σαν Αντόνιο.

Το Βιλανόβα θα κοντραριστεί με το Μίσιγκαν τη Δευτέρα για τον τίτλο του NCAA στον τελικό του Final 4 του Σαν Αντόνιο. Στους ημιτελικούς, το Βιλανόβα νίκησε πανεύκολα το Κάνσας με 95-79 και θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον τρίτο τίτλο της ιστορίας του.

Το φαβορί για τον τίτλο του NCAA είναι το Βιλανόβα, έχοντας δύο τίτλους όπως είπαμε προηγουμένως, το 1989 και το 2016. Οι «αγριόγατες» ξέφυγαν από νωρίς στο σκορ ευστοχώντας σε 18/40 τρίποντα, επίδοση που αποτέλεσε ρεκόρ. Ο Πασκάλ μέτρησε 24 πόντους, ο Μπράνσον ακολούθησε με 18, ενώ ο Σπέλμαν πρόσθεσε άλλους 15.

Από την πλευρά του το Μίσιγκαν νίκησε 69-57 το Λογιόλα και επιστρέφει σε τελικό έπειτα από 5 χρόνια. Κόντρα στο Βιλανόβα θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο του μετά από εκείνον του 1989. Ο Γουάγκνερ ήταν πρώτος σκόρερ για τους νικητές με 24 πόντους, ενώ μάζεψε και 15 ριμπάουντ κάνοντας double-double. Πίσω του ακολούθησε ο Μάθιους με 17 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ