Η μητέρα του Ζικ Άπσο ανακοίνωσε τον θάνατό του

Η μητέρα του Ζικ Άπσο ανακοίνωσε τον θάνατό του

Ο Ζικ Άπσο άφησε την τελευταία του πνοή μια μέρα μετά την κατάρρευση του στο παρκέ, σε αγώνα των Grand Rapids Drive. Η γραπτή δήλωση της μητέρας του.

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι για τον Ζικ Άπσο επιβεβαιώθηκαν. Ο άτυχος αθλητής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο πριν από λίγα λεπτά, με την μητέρα του να ανακοινώνει την είδηση μέσο γραπτής δήλωσης.

Ο Άπσο κατέρρευσε στον αγώνα των Grand Rapids Drive με τους Long Island Nets, λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση και μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με φορείο απευθείας στο νοσοκομείο. Τις μετέπειτα ώρες έδωσε μάχη για τη ζωή του, αλλά δεν τα κατάφερε.

«Μετά από τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες από το ιατρικό επιτελείο του Spectrum Health, ο Zeke άφησε την τελευταία του πνοή στις 11:16 το πρωί. Στην οικογένεια, τους φίλους, τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φιλάθλους, τους στενούς φίλους, σας ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές και την υποστήριξή σας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ανάγκη μας για ιδιωτικές στιγμές αυτή την ώρα. Οι λεπτομέρειες για την κηδεία του θα γίνουν γνωστές στο εγγύς μέλλον. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γιατρούς και τις νοσοκόμες στο Spectrum Health για την προσπάθειά τους για το παιδί μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους Grand Rapids Drive για τη στήριξη που παρείχαν στην οικογένειά μας», επισημαίνεται στη γραπτή δήλωση της μητέρας του.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή (25/3) επικράτησε χαμός στο διαδίκτυο αφού οι συμπαίκτες του γέμισαν τους λογαριασμούς τους «RIP», για να ακολουθήσει η άμεση διάψευση από την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ