Χίμκι – Ρεάλ Μαδρίτης 78-95

Χίμκι – Ρεάλ Μαδρίτης 78-95

Εμφατική παρουσία της Ρεάλ μέσα στη Ρωσία και νίκη με 17 πόντους διαφορά. Οι μαδριλένοι μάλιστα κάλυψαν και τη διαφορά του πρώτου αγώνα, καθώς είχαν ηττηθεί στην έδρα τους.

Τι κι αν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα λόγω των πολλών τραυματισμών, η Ρεάλ έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει για την είσοδό της στην πρώτη 4άδα της Ευρωλίγκας (δίνει πλεονέκτημα έδρας). Πώς να μην υποστηρίξουμε κάτι τέτοιο μετά την άκρως επιβλητική εμφάνιση της ομάδας του Πάμπλο επί της Χίμκι, την οποία η ομάδα του Πάμπλο Λάσο διέλυσε με! Στο 11-6 η βασίλισσα, στο 9-8 πλέον η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ένα ματς το οποίο όσο κι αν φαίνεται περίεργο δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Κι αυτό καθώς το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 28-51, με ένα λεπτό για τη λήξη του ημιχρόνου!

Η ομάδα του Μπαρτζώκα, εκτός από τον Αλεξέι Σβεντ, δεν είχε άλλη αξιόπιστη επιθετική λύση, την ώρα που οι Ισπανοί έβρισκαν πόντους από όλους σχεδόν τους παίκτες τους.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ρούντι Φερνάντεθ (16π.) έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του τα τελευταία τρία χρόνια, διάστημα στο οποίο η απόδοσή του έχει πέσει αισθητά, μετά το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στη μέση.

Η διαφορά έφτασε μέχρι και το +25 (61-86 στο 37’) και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν 14/25 τρίποντα και 21/28βολές;. Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι είχαν 29/63 σουτ εντός παιδιάς, 13 λαθη, ενώ οι αντίπαλοί τους μοίρασαν 23 ασίστ.

Να σημειωθεί πως η Ρεάλ κάλυψε και τη διαφορά των 6 πόντων (80-86) με την οποία είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς στην Μαδρίτη.

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 31-51, 49-67, 78-95

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ