Βεζένκοφ : «Δώσαμε εύκολα καλάθια, τέλειο παιχνίδι από τον Καλάθη»

Βεζένκοφ : «Δώσαμε εύκολα καλάθια, τέλειο παιχνίδι από τον Καλάθη»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, μίλησε για την ήττα της Μπαρτσελόνα από τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως οι μπλαουγκράνα έδωσαν εύκολα καλάθια στους πράσινους, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια γα τον Νικ Καλάθη.

O Αλέξανδρος Βεζένκοφ μίλησε στη κάμερα της Nova για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν των Καταλανών στάθηκε στην απόδοση της Μπαρτσελόνα λέγοντας πως δεν έπαιξε ομαδικά κι έδωσε εύκολα καλάθια στο τριφύλλι. Επίσης αναφέρθηκε στον ηγέτη των πρασίνων, Νικ Καλάθη λέγοντας πως είναι ήρεμος και καθοδήγησε την ομάδα, κάνοντας το τέλειο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Bεζένκοφ:

«Η στατιστική δεν λέει πάντα την αλήθεια. Είχαμε πολύ καλά στατιστικά σήμερα, καλύτερα από τον Παναθηναϊκό αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Κρατήσαμε τον αντίπαλο όσο αντέξαμε, έβαλαν μόνο τέσσερα τρίποντα, δεν ήταν η μέρα τους, κάναμε αρκετά λάθη στις αλλαγές. Σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε όπως πριν δυο μήνες. Δεν παίξαμε ομαδικά όπως στα τελευταία ματς. Δώσαμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο, πάμε για το επόμενο ματς».

Για τον Νικ Καλάθη και την δική του απόδοση: «Το πώς παίζει ο Νικ, με τι μυαλό, το πώς ηρεμεί την ομάδα, την καθοδηγεί, έκανε το τέλειο ματς σήμερα. Είχαμε δύο νίκες πριν από σήμερα, κάποια στιγμή θα χάναμε, εγώ προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα, είχα μία δύσκολη περίοδο που τελείωσε, έχουμε πολλά ματς και πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην οκτάδα. Έχουμε κάποια παιχνίδια – κλειδιά για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Έχουμε την ποιότητα για την οκτάδα. Κάθε ματς ξεχωριστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ